MU: Maguire-t minden labdaérintésnél kifütyülték Ausztráliában – videó

Vágólapra másolva!
2022.07.19. 14:02
null
Maguire Ausztráliában sem lett közönségkedvenc (Fotó: Getty Images)
Úgy tűnik, Melbourne-ben sem lelhet nyugalomra Harry Maguire: az angol válogatott védőt az ausztrál Manchester United-szurkolók is kifütyülték. Videó!


A Manchester United a Crystal Palace ellen lépett pályára a harmadik felkészülési mérkőzésén Ausztráliában. A Melbourne Cricket Groundra nagyrészt MU-drukkerek látogattak ki, akik kifejezték elégedetlenségüket a védővel kapcsolatban.



Maguire egyébként 65 percet töltött a pályán a londoni gárda ellen, s a fütyülések nem zavarták meg a játékban – 3–0-s vezetésnél cserélte le őt Erik ten Hag.

Az angol válogatott hátvédet korábban több alkalommal is kifütyülték Angliában, egyszer még halálos fenyegetést is kapott, ami után néhány napra ki kellett költöznie az otthonából a családjával együtt.

„Emberek vagyunk, nekem pedig családom van. Annak örülök, hogy a gyermekeim még olyan korban vannak, amikor nem olvasnak vagy látnak híreket” – nyilatkozta az MU 42-szeres válogatott csapatkapitánya, aki klubjával csak a 6. helyen zárta a Premier League-et a mögöttünk hagyott idényben.

Egyelőre úgy tűnik, a United szurkolói nem szabadulnak meg egyhamar Maguire-től – Ten Hag kijelentette, fontos szerepet szán a 29 esztendős bekknek a csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik