Chelsea: „Diego Costa szeret sokat csalni, de azért jó srác!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 16:20
null
Diego Costa ellen nem leányálom játszani (Fotó: Action Images)
Diego Costa továbbra is a kritikák kereszttüzében áll, miután az Arsenal elleni bajnokin előbb Laurent Koscielnyt legyintette kétszer is arcon, majd Gabriel tarkóján helyezett el szolid karmolásnyomokat.

 

Míg a spanyol támadó megúszta figyelmeztetés nélkül, addig Gabriel egy visszarúgásért piros lappal bűnhődött, a Chelsea pedig végül 2–0-ra megnyerte a kilenc emberrel záró Arsenal elleni derbit.

Az Arsenalnál szóvá tették, hogy Diego Costának kellett volna bűnhődnie, erről pedig „kékek” francia hátvédjét, Kurt Zoumát is faggatták – de ő nem éppen úgy reagált, ahogy azt egy csapattárstól várta volna az ember.

„Nem lepődtünk meg [az Arsenal reakcióján], mert ismerjük Diegót. Mindenki ismeri Diegót, és ez a srác szeret sokat csalni, és kivenni az ellenfelet a meccséből – idézik Kurt Zouma BeIN Sportnak adott nyilatkozatát az angol lapok. – Ez történt a meccsen, de ő egy igazán jó srác. Büszkék vagyunk arra, hogy van nekünk, ahogyan a többi játékosunkra is, és örülünk, hogy sikerült megnyernünk ezt a meccset.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik