Arsenal: Wenger tudja, Özil miért teljesített gyengébben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.25. 14:29
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a Crystal Palace elleni mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Mesut Özil betegen lépett pályára a Borussia Dortmund elleni, keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, így érthető, hogy gyengébb teljesítményt nyújtott.



A német válogatott középpályás végigjátszotta a BVB ellen kedden 2–1-re elveszített találkozót, a jó játékkal azonban ezúttal adós maradt. Wenger most elárulta, hogy miért.

„Beteg volt, a mérkőzés előtti éjszakája nem volt a legjobb. Azt mondta, hogy úgy érzi, minden rendben van vele, de két nappal korábban egy vírus ledöntötte a lábáról, és lehetett látni, hogy fizikailag nincs a legjobb állapotban” – ismerte el Wenger, aki azt is elárulta, hogy Mathieu Flamini pályára léphet a szombati bajnokin – ahogy egyébként a felépült Özil is –, míg Jack Wilshere játéka továbbra is kérdéses.

A francia szakember hozzátette: nagyon sajnálja, hogy Ian Hollowayt menesztették a Crystal Palace menedzseri posztjáról, mert kollégája kiváló munkát végzett – ennek ékes bizonyítéka, hogy feljutott a csapattal az első osztályba –, azt ugyanakkor egyik klubvezető sem nézheti tétlenül, hogy csapata sorozatban öt vereséget szenved el.

A Premier League 9. fordulójában esedékes Crystal Palace–Arsenal bajnoki szombaton 13.45 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik