Chelsea: Abszurd, CR és Messi sem ment életeket - Mourinho

Vágólapra másolva!
2015.04.09. 14:02
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának portugál menedzsere szerint szürreális, hogy futballisták is helyet kaptak a világ legbefolyásosabb emberei között a Forbes magazin listáján.

„Ahogy Portugáliában mondják, két dolog állandó, édesanyád és a kedvenc csapatod. Imádom a futballt, ezt tudja mindenki, de nekünk nincs helyünk ezen a listán…” – mondta a Daily Telegraphnak Mourinho, utalva ezzel arra, hogy Cristiano Ronaldo, valamint Lionel Messi is felkerült a Forbes magazin által készített listára, amely a világ 100 legbefolyásosabb emberét tartalmazza. Mourinho, utalva ezzel arra, hogy Cristiano Ronaldo, valamint Lionel Messi is felkerült a Forbes magazin által készített listára, amely a világ 100 legbefolyásosabb emberét tartalmazza.

„CR és Messi nem ment életeket, sőt, én sem. Tudom, hogy vannak emberek, akik képesek leugrani az ötödikről, csak mert a csapatuk veszített, de a futballnak nem lenne szabad ilyen hatással lennie az életre. Mégis hogy hasonlítasz össze egy tudóst vagy egy orvost egy futballistával és egy edzővel? Abszurd ez az egész” – tette hozzá a Chelsea portugál mestere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik