Sonko bosszútól tart a fenyegetések után

Vágólapra másolva!
2006.12.22. 11:26
Ibrahima Sonko, a Reading labdarúgója tart attól, hogy december 26-án a Chelsea szurkolói gyűlölködve fogadják majd, mert a két csapat első idei bajnokiján súlyos sérülést okozott a kapus Carlo Cudicininek. A 25 éves védő félelmei nem alaptalanok, mert a közelmúltban számos fenyegető levelet kapott a Kékek szimpatizánsaitól.
Ibrahima Sonko szurkolói bosszútól tart
Ibrahima Sonko szurkolói bosszútól tart
Ibrahima Sonko szurkolói bosszútól tart
Ibrahima Sonko szurkolói bosszútól tart

„Félek. A leveleket komolyan kell vennem. Néhány ember egészen őrült, s képes bármilyen ostoba cselekedetre a bosszú érdekében” – mondta a 8. helyen álló újonc francia védője.

Október 14-én a címvédő Chelsea 1-0-ra nyert a Reading stadionjában, de a találkozó során hosszabb-rövidebb időre elveszítette két kapusát. Petr Cech a mérkőzés elején ütközött Stephen Hunttal, s koponyasérülés miatt hónapokra kidőlt, míg Sonko miatt Cudicini heteket hagyott ki.. Azóta a két vétkes gyűlölködő levelek és e-mailek tucatjait kapta.

„A két incidens már a múlté, de hamarosan ismét találkozik a két csapat. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy személy áll a fenyegető levelek mögött, lehet, hogy ő írt Stephennek és nekem. Az első irományon még mosolyogtam, de a második után komolyabban vettem a dolgot. Fogalmam sincs, hogy kitől és honnan kaptam, ezért védekezni sem tudok ellene. Aggaszt, hogy nem sejthetem, mit tervez az illető, s addig kell figyelnem, amíg be nem szünteti a fenyegetőzést. A jövő héten a Chelsea-vel játszunk, s lehet, hogy az ismeretlen személy már kigondolt valamit. A Chelsea-vel természetesen semmi bajom sincs. Ez egy ostoba ember műve lehet, akinek nincs jobb dolga, mint hogy leveleket küldözget” – zárta mondandóját Sonko.

A BBC anyaga nem tesz említést arról, hogy milyen intézkedésekkel próbálja óvni magát a francia fiutballista, de elképzelhető, hogy december 26-én különleges védelmet biztosít majd számára, és vélhetően Huntnak is a helyi rendőrség.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik