NHL: Ovecskinék nagyon bekezdtek; megvan a 83. is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.22. 07:24
A Washington Capitals nem bízott semmit a véletlenre, és már az első harmadban négy góllal elment, végül pedig 7–3-ra nyert a Colorado Avalanche ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A San Jose Sharks támadója, Patrick Marleau az 1000. pontját is megszerezte az NHL-ben, 83. játékosként elérve a kerek számot.

A Washington ezt megelőző kilenc meccsén nem tudta megszerezni a vezetést, most azonban négy gólt is berámolt a Colordónak az első játékrészben, miközben egyet sem kapott. Alekszandr Ovecskin megszerezte tizedik gólját is a szezonban.

A San Joseban játszó Patrick Marleau egy gólpasszal járult hozzá a Pittsburgh Penguins elleni 3–1-es sikerhez, és ezzel a liga történetében 83. játékosként elérte az ezres ponthatárt. A 36 éves támadónak ez már a 18. szezonja az NHL-ben, és ezalatt végig egy csapatban játszott. Ilyen tekintetben a 16. játékos, aki elérte az 1000 pontot.

Antti Niemi, a Dallas Stars kapusa 22, Craig Anderson, az Ottawa Senators hálóőre 36, a Tampa Bay Lightning kapuját örzõ Ben Bishop 30, a Minnesota Wildot erősítő Devan Dubnyk 23, míg a Boston Bruins hokisa, Tuukka Rask 22 védéssel segítette csapatát győzelemhez.

NHL, ALAPSZAKASZ
Boston Bruins
–Toronto Maple Leafs 2–0
Florida Panthers–New York Rangers 4–5 – hosszabbítás után
Ottawa Senators–Philadelphia Flyers 4–0
Pittsburgh Penguins–San Jose Sharks 1–3
Tampa Bay Lightning–Anaheim Ducks 5–0
Washington Capitals–Colorado Avalanche 7–3
Winnipeg Jets–Arizona Coyotes 3–2
Dallas Stars–Buffalo Sabres 3–0
Minnesota Wild–Nashville Predators 4–0
St. Louis Blues–Detroit Red Wings 3–4 – hosszabbítás után
Vancouver Canucks–Chicago Blackhawks 6–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik