Hová tart a Norwich city?

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.12.23. 16:12
Hiába a feljutás, a régi problémák újra előjöttek! Alex Neil érkezése bátor, és egyben okos ötlet volt. Sikerült vele a feljutás, hála...

Hiába a feljutás, a régi problémák újra előjöttek!Hiába a feljutás, a régi problémák újra előjöttek!

Alex Neil érkezése bátor, és egyben okos ötlet volt. Sikerült vele a feljutás, hála a huszáros hajrázásnak, de a Premier ligában újra előjöttek azok a problémák, amik már Chris Hughton idején is előjöttek.

Neil-el nem szokott a Norwich nagy pofonokba bele szaladni, kivétel persze a Newcastle elleni 6:2. Hughton-al volt 7:0-ás veresége is a csapatnak, még a Manchester City otthonában.

Ha még Ruddy se hibázna, akkor biztosan látszódna, hogy Neil-el jobb a gárda, mint Hughton-al volt.

A Manchester City otthonában például méltó ellenfele volt a Norwich a házigazdáknak, és csak 2:1-re tudtak nyerni a Manchester-i kékek ellen.

A csatárok is valamivel jobban teljesítenek, hisz Hughton idején a középpályások hozták a gólokat, most azért itt-ott a csatárok is betalálnak.

A tavalyi szezonban például Jerome és Grabban is megtalálta a góllövő cipőjét. Mbokani megszerzését Hughton is akarta, végül Neil-nek sikerült. Igaz, csak kölcsönbe, de lehet látni, hogy anno Hughton is miért figyelt fel rá.

A legnagyobb különbség a mutatott játékon látható, hiszen Hughton-nál a csapat túlságosan védekezett, Neil-nél pedig bátrabb focit mutat a gárda.

Taktikailag felkészült Neil és a Swansea ellen is jól alakította át a csapat játékát, de a Premier liga kiszámíthatatlan. Neil-el több esélye van a csapatnak bennmaradnia, mint anno Hughton-nal volt és ezt a MU ellen is bebizonyította a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik