Neil Warnock véleménye a Norwich City FC-ről!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.09.19. 14:09
A kirohanásairól is ismert Neil Warnock, egy Norwich környékén lévő sportolói vacsorán mondta el a véleményét a Norwich City FC-ről. Neil...

A kirohanásairól is ismert Neil Warnock, egy Norwich környékén lévő sportolói vacsorán mondta el a véleményét a Norwich City FC-ről.A kirohanásairól is ismert Neil Warnock, egy Norwich környékén lévő sportolói vacsorán mondta el a véleményét a Norwich City FC-ről.

Neil Warnock egyébként 2014 december 27-ike óta van csapat nélkül, és aligha merült fel a neve bárhol is, a már 66 éves angol menedzsernek. Ezen kívül egy nagyon babonás emberről van szó.

"A Norwich szurkolóknak türelmesnek kell maradniuk akkor is, ha a dolgok nem jól mennek majd a Premier Ligában."-kezdte Warnock.

A már veterán mester, támogatja Neil munkáját a kanárik élén, de figyelmeztetett, hogy a feljutás varázsából vissza kell térni a való életbe, és kemény munkával kiharcolni a bennmaradást.

"Nézem a Premier Ligát, és Alex Neil munkája igenlenyűgöző. Ő egy jó menedzser. Neil nem volt nagy név, amikor a csapat élére érkezett, de örülök, hogy jól megy nekik, hiszen kiharcolták a feljutást és eddig sem vallanak szégyent a Premier Ligában."

"De a probléma majd eljön, mert első osztályú távlatban a Norwich nem számít nagy klubnak, így szinte borítékolható, hogy 5-6 meccsük lesz majd zsinórban, amikor nem sikerül nyerniük."

"A legnagyobb kihívás, én úgy gondolom, hogy a bennmaradás lesz számukra. Ez egy hatalmas teszt."

"De látom, hogy egy nagyonpozitívszemélyiség, így biztos vagyok benne, hogy bennmaradnak. Vele képesek lesznek rá."

"Ahogy a Norwich küzd a meccseken, az lenyűgöző. Küzdésben dobogós lenne ez a csap, sőt nálam a legjobbak lennének."

"A kellő minőség és a csapat szellem megvan bennük, egyedül a gólérzékenység jelent majd gondot, de idővel ez is működni fog."

Warnock korábbi klubjához, a Crystal Palace-hoz hasonlította a Norwich City FC-t:

"A rajongók kiszolgálása az egyik, ha nem a legfontosabb a fociban, de a szurkolóknak is türelmesnek kell lenniük. Hazai pályán gyakorlatilag az ilyen szurkoló táborok, már hozzák az egy pontot, de ezek a fanok nagyjából olyanok, mint a Crystal Palace-é."

"A bizalom megvan a klub felé a szurkolóktól és ezt a játékosoknak jól kell kezelni. Nem eshetnek pánikba, mert akkor jöhetnek a gondok."

Továbbá kitért arra, hogy menedzseri pályafutása alatt a Norwich és az Ipswich is megkereste.

"Beszéltem az Ipswich tulajdonosával, Marcus Evans-el. Jól haladtunk, de kaptam egy hívást, így nem én lettem a menedzser. Roy Keane-t nevezték ki."

"Illetve anno lehettem volna a Norwich City menedzsere, de ez sem jött össze, mert Bruce Rioch-ot nevezték ki."

Köszönet a cikk fordításáért a Portsmouth FC - Magyar Rajongói Oldalnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik