Érdekességek a Norwich City játékosairól!

Vágólapra másolva!
2015.10.09. 16:10
Ismét össze lett gyűjtve pár érdekesség a Norwich City játékosairól. Ruddy beceneve a jégember, és egyszeres angol válogatottnak elmondhatja...

Ismét össze lett gyűjtve pár érdekesség a Norwich City játékosairól.Ismét össze lett gyűjtve pár érdekesség a Norwich City játékosairól.

Ruddy beceneve a jégember, és egyszeres angol válogatottnak elmondhatja magát. 2012 augusztus 15-én debütált a válogatottban. Az angolok 2-1-re verték Olaszországot (itt).

Turner közel volt ahhoz, hogy 2008 októberében angol válogatott legyen, ugyanis a Hull City-ben remekül szerepelt, de végül nem került be a válogatottba.

Ugyan a Norwich mezeit az Errea támogatja, de Harry Toffolo mezét biztos, hogy nem jó szívvel készítik el. A játékos még a Swindon-os idején szerződést kötött az Adidas-sal, akik a Swindon Town-t szponzorálják.

Jarvis-nak 1 angol válogatott meccse van, még 2011 márciusáról, ami meglepő volt, hiszen a Wolverhampton-t előtte csak Steve Bull képviselte, még 1990-ben.

Louis Thompson hiába született az Angliai Dover-be. Tesójával együtt (szintén Swindon-os játékos) valószínűleg a Wales-i válogatottat fogják választani. Louis jelenleg a Walesi U21-es keret tagja.

Cameron Jerome úgy nőtt fel, hogy a Manchester United-nek szurkolt.

Hooper nagyapja Skót volt, ezért a Skót válogatottban is mehetne, de 2012-ben Wales is hívta és természetesen Anglia is, de valahogy a válogatott mezig még nem tudott eljutni.

Elliott Bennett és Grabban akár a Jamaikai válogatottban is pályára léphetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik