Barcelona: Afellay pótolhatja a Schalkénál Raúlt

Vágólapra másolva!
2012.08.30. 15:45
A spanyol Barcelonában kevés játéklehetőséghez jutó holland Ibrahim Afellay egy idényre kölcsönben a német Schalke labdarúgója lehet. Erről több spanyol és holland internetes portál is beszámol a bild.de-nek nyilatkozó német klubvezető, Clemens Tönnies által elmondottakból kiindulva.

A németek a Katarba távozó Raúl González pótlására szemelték ki a hollandot, akit Tönnies „nagy játékosként” jellemzett, azzal a felvetéssel kiegészítve gondolatmenetét, hogy a szerződtetés körül „feltételezhetően minden rendben lesz”.

A holland Voetbal International már azt is tudni véli, hogy a labdarúgó ma Gelsenkirchenben van, és csupán egy lépés választja el az aláírástól. A szélsőként és támadó középpályásként is hasznos Afellay a több játéklehetőség reményében vált csapatot, ezzel is Louis van Gaalt, az új holland szövetségi kapitányt akarja meggyőzni nélkülözhetetlenségéről.

Afellayt a nyáron több európai nagy csapattal is hírbe hozták, de végül nem igazolt a neves kérőkhöz, az olasz Internazionaléhoz, valamint az angol Arsenalhoz, illetve Liverpoolhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik