Vízilabda: jön Udovicsics és a horvátok is - Volvo-kupa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 14:55
A férfi vízilabda-válogatott ismét megtöltené az uszodát, ezúttal a BVSC felújított létesítményét a Volvo-kupán. A budapesti eseményre a jegyed.hu oldalon lehet még belépőt váltani.

Rendhagyó módon, története során első ízben Budapesten rendezi a Magyar Vízilabda-szövetség a Volvo-kupa nemzetközi férfi vízilabdatornát.

A rangos eseményt ezúttal a felújított, impozáns Szőnyi úti létesítményben, a Laky Károly Uszodában tartják meg. A február 13-15. közötti viadalon kemény erőpróba vár Benedek Tibor válogatottjára, hiszen vendégül látja az olimpia bajnoki címvédőt, a világliga selejtezőben a mieinkhez hasonlóan százszázalékos teljesítménnyel álló Horvátországot, a szerb szövetségi kapitány, Dejan Udovicsics irányításával érkező, mindenkire veszélyes Egyesült Államokat, valamint a Volvo-kupák egyik rendszeres látogatóját, Kanadát.

„Minden évben várjuk a Volvo-kupát, most sincs ez másként. Arról nem is beszélve, hogy év közben ezúttal lehetünk a legtöbbet együtt, három mérkőzés, aztán közvetlenül utána világliga-találkozó a szlovákok ellen, így öt napot tölthetünk el közösen. Ezeket a napokat meg kell becsülnünk!” – fogalmazott Benedek Tibor szövetségi kapitány, aki a világliga-mérkőzésekhez hasonlóan kisebb pályán küldheti a Volvo-kupán harcba játékosait, avagy szinte garantálható a sokgólos, látványos összecsapások sora.

Várhatóan nagy lesz az érdeklődés az esemény iránt, így aki biztosítani akarja helyét a lelátón, hasznos információ: a jegyed.hu oldalon keresztül válthatóak belépők (csak napijegyek!) az eseményre. Az árak: felnőtt – 3500 forint; 4–16 éves kor között – 2000 forint; 4 éves kor alatt ingyenes.

Jegyek már kaphatóak a jegyed.hu oldalon!

FÉRFI VÍZILABDA VOLVO-KUPA
BUDAPEST, LAKY KÁROLY USZODA (BVSC-uszoda, XIV. Szőnyi út 2.)

A TORNA PROGRAMJA
2015. február 13., péntek
Horvátország–Kanada 16.30
Magyarország–Egyesült Államok 18.30

2015. február 14., szombat
Egyesült Államok–Kanada 17.15
Magyarország–Horvátország 19.00

2015. február 15., vasárnap
Horvátország–Egyesült Államok 10.30
Magyarország–Kanada 12.30

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik