Úszás: évekkel korábban rajongóként, most Eb-bronzérmesként fotózkodtak Katinkával

KOVÁCS ERIKAKOVÁCS ERIKA
Vágólapra másolva!
2022.08.12. 09:22
null
Pádár Nikolett-tel akkor és most (Fotó: Facebook/Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott)
Bronzérmet szerzett csütörtökön, a római kontinensviadal nyitó napján női 4x200-as gyorsváltónk, ennek kapcsán Hosszú Katinka tündéri fotókat osztott meg közösségi oldalán.

Csütörtökön a harmadik a helyen végzett a Pádár Nikolett, Hosszú Katinka, Késely Ajna, Ábrahám Lilla összetételű női 4x200-as gyorsváltónk a római úszó Európa-bajnokságon (délelőtt Pádár és Hosszú helyett Jakabos Zsuzsanna és Molnár Dóra úszott), és a bronzérem mellett korábbi fotókban is gyönyörködtek lányaink.

„Nagyon köszönöm a lehetőséget, szenzációsan úsztak a fiatalok. Az eredményhirdetésre várva nosztalgiáztunk, és régi fotókat nézegettünk. Pádár Niki ott volt egy dedikáláson, készült közös kép is rólunk, én ültem, ő állt, és így voltunk nagyjából egyformák. Ábrahám Lillával is van közös fotónk a múltból, és mindkettejükkel van most már a jelenből is, ahol mindannyiunk nyakában ott lóg a bronzérem” – mondta a Nemzeti Sportnak Hosszú Katinka, aki a képeket megosztotta a Magyar Úszószövetséggel is.

Ábrahám Lillával is hasonló fotókat csinált Hosszú Katinka (Fotó: Facebook/Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott)
Ábrahám Lillával is hasonló fotókat csinált Hosszú Katinka (Fotó: Facebook/Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik