Videó: lehet valaki ennél is aranyosabb? Raducanu kezét szerválás előtt kérte meg a kisfiú

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.27. 15:50
null
<strong>Raducanut </strong>is meglepte a lánykérés (Fotó Getty Images, instagram.com/leofrankyofficial)
Az utóbbi napokban felkapott lett egy még tavaly novemberben készített videó, amelyen a US Open címvédőjének, Emma Raducanunak a kezét megkérte egy ifjú hódolója.

A most hétéves kisfiút Leo Gómez-Franqueirának hívják, és a szülei által létrehozott Instagram-oldalán már több mint 12 ezer kedvelés van. Az adatlapján az áll, hogy sokoldalú tehetség, négy nyelven is beszél (egy újságcikk szerint öt, amely azt is kiemeli, hogy magasabb IQ-ja van Albert Einsteinnél), tud zongorázni, hegedülni és énekelni, valamint a posztokból kiderül, imádja a teniszt, s van már közös képe a Chelsea futballistájával, César Azpilicuetával is. A lapok szerint Leo egy igazi zseni, aki már egyéves kora előtt ismerte az ábécét. Kétéves korára a Mensa legfiatalabb tagja lett, ennek az egyesületnek az a célja, hogy összefogja a magas intelligenciájú, pontosabban a Mensában elfogadott intelligenciateszten kiemelkedő eredményre képes embereket.


Fiatal kora ellenére eltökélt és nagyon aranyos módon megkérte Emma Raducanu kezét a lelátóról egy londoni bemutatómérkőzésen a Royal Albert Hallban tavaly november 28-án. Leo megvárta a tökéletes pillanatot, és amikor a legnagyobb csend volt a stadionban feltette a nagy kérdést a 19 éves teniszezőnek. Látni és hallani kell a reakciókat!

Egy hat nappal ezelőtti Instagram-posztból kiderült, hogy Sharon Stone Golden Globe-díjas amerikai színésznő is reagált a videóra, és azt írta, hogy ha Raducanu nem megy hozzá, akkor ő igen.

Ha már „szerelmi” ügyek és Raducanu, a napokban arról számoltunk be, hogy öt évre szóló távoltartási végzést kapott az a 35 éves férfi, aki zaklatta őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik