profile

ZSIVERA GÁBOR, BOTÁR LÁSZLÓ (KEZDŐ5.HU)

9 Cikk
Kosárlabda
2012.11.24. 12:39

Férfi kosár: az Adria-liga listavezetőjét fogadja az Olaj

Szombat délután a férfi kosárlabda Adria-liga listavezetőjét fogadja Szolnokon a magyar bajnok a délszláv élcsapatokat tömörítő versenysorozat alapszakaszának 10. fordulójában. A bosnyák Igokea úgy érkezik a Tiszaligetbe, hogy eddig összesen 3 ponttal bukta el eddigi két vesztes meccsét, azokat is csak idegenben, de Pór Péter legénysége már az Euroligában is továbbjutásért harcoló Cedevita Zagreb ellen megmutatta egy héttel ezelőtt, hogy senkivel szemben sem lehet leírni. Príma mérkőzésnek ígérkezik a mai, melyet a Sport M csatorna is élőben közvetít!
Archiv cikkek
2009.07.26. 02:28

Massa súlyos balesete

Fernando Alonso és a Red Bull két pilótája zárta az első három helyen a Magyar Nagydíj időmérő edzését, de nem örülhettek teljes szívből eredményüknek: az edzés során Felipe Massa a Hungaroring F1-es történetének legsúlyosabb balesetét szenvedte el: több mint 200 kilométer per órás sebességnél fejbe vágta egy másik autóról leszakadó rugó. Az eszméletét elveszítő brazil pilóta koponyasérülést szenvedett, az agyában keletkezett vérömleny miatt meg kellett műteni. Állapotát súlyosnak, életveszélyesnek minősítették.
Archiv cikkek
2006.08.07. 01:24

Folytatás egészen 2011-ig

Bernie Ecclestone vasárnap találkozott Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszterrel, akivel aláírta a Magyar Nagydíjról szóló 2011-ig érvényes szerződést.