Isten hozott Souleymane!

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.07.18. 20:07
Örömteli hír! Souleymane Coulibaly, az elefántcsontparti utánpótlás legnagyobb ígérete mostantól a miénk! Ihun van bejelentve a klub honlapján...

Örömteli hír! Souleymane Coulibaly, az elefántcsontparti utánpótlás legnagyobb ígérete mostantól a miénk! Ihun van bejelentve a klub honlapján, szóval hivatalos az ügy. Lehet őszintén örülni szerintem, a srác valóban kivételes tehetség - ráadásul ha minden igaz a Real Madrid elől happoltuk el a srácot. Nagyon remélem, hogy már ebben a szezonban bemutatkozhaz a nagycsapatban - akár EL, akár Ligakupa, nagyon kiváncsi vagyok mire megy a nagyok között. Szerintem minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy-két(-három) év alatt abszolút meghatározó játékos váljon belőle.Örömteli hír! Souleymane Coulibaly, az elefántcsontparti utánpótlás legnagyobb ígérete mostantól a miénk! Ihun van bejelentve a klub honlapján, szóval hivatalos az ügy. Lehet őszintén örülni szerintem, a srác valóban kivételes tehetség - ráadásul ha minden igaz a Real Madrid elől happoltuk el a srácot. Nagyon remélem, hogy már ebben a szezonban bemutatkozhaz a nagycsapatban - akár EL, akár Ligakupa, nagyon kiváncsi vagyok mire megy a nagyok között. Szerintem minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy-két(-három) év alatt abszolút meghatározó játékos váljon belőle.

A mexikói U-17-es vébé gólkirálya lett a srác, beállítva a történelmi gólrekordot. A kilenc találatot mindössze négy mérkőzés alatt gyűjtötte be - mesterhármas Brazília legjobb fiataljai ellen, és mesternégyes a szintén nem lesajnálandó dánok hálójába. 40 percenként gól egy VB-n! Jobban kiemelkedik a korosztályából mint a Koller vállán ülő Crouch.

Bízom benne, hogy a Spurs-nél jó irányba terelgetik majd a fejlődésben. Alig várom, hogy liliomfehérben láthassuk legújabb fekete gyémántunkat. Remélem megbocsátjátok, hogy újra beszúrom a srác U-17-es vébéjét bemutató videót. (Ne felejtsük el, hogy ez a klip csupán négy meccs felhasználásával készült!)

Szóval isten hozott Souleymane! Yiddo! Yiddo! Yiddo! Yiddo!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik