Suárezt egy kislány szívatta, ezért jól megbüntette a Tottenhamet

Vágólapra másolva!
2013.12.16. 10:51
Luis Suárez a vasárnapi Tottenham–Liverpool angol bajnoki mérkőzés előtt egy fiatal lány ugratásának áldozata lett, de az uruguayi ahelyett, hogy megharapta volna a Spurs középpályását kísérő önjelölt mókamestert, inkább a Tottenhamet büntette meg: vezetésével a Pool történelmi vereséget mért André Villas-Boas (?) csapatára, Suárez két gólt lőtt és hármat készített elő.

A kezdő sípszó előtt szokásos kézfogások közben a második félidőben kiállított Paulinhót kísérő lány visszautasította Suárez kézfogását, majd ki is gúnyolta a játékost. Suárez – múltját és idegrendszerét ismerve – bámulatos önuralommal kezelte a helyzetet, és egyből lépett a következő pacsira. A lány a korához képest is vékonyka poén után próbált korrigálni, de már késő volt.

Szívatás ide ide, ugratás oda, igazán csak Suárez nevetett vasárnap este, először 18 perccel később, mikor megszerezte a Liverpool első gólját az ötből.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Suárez egy elmaradt kézfogás miatt kerül a középpontba. Braniszlav Ivanovics megharapása mellett az egyik legemlékezetesebb balhéja a Manchester United hátvédjével, Patrice Evrával volt. A Pool-csatárt nyolc meccsre eltiltották rasszista sértegetés miatt, a következő találkozásuk alkalmával a kézfogás elmaradt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik