Sturridge már messii magasságokban a Liverpool honlapján - kép

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 19:47
Daniel Sturridge szerdán délután aláírt a Liverpool csapatához, új munkaadójánál pedig nem is akarják titkolni, mennyire örülnek az új fiúnak. A csatárral kapcsolatos anyagok valósággal elárasztották az oldalt.

A Chelsea-től érkező 23 éves támadó – tervei szerint – hosszú távra kötelezte el magát a Mersey partján, és nagyon úgy tűnik, hogy a Brendan Rodgers vezette edzői stáb, valamint a klubvezetés is amolyan franchise playerként, azaz a csapat arculatát és remélt sikereit meghatározó játékosként tekint rá. hosszú távra kötelezte el magát a Mersey partján, és nagyon úgy tűnik, hogy a Brendan Rodgers vezette edzői stáb, valamint a klubvezetés is amolyan franchise playerként, azaz a csapat arculatát és remélt sikereit meghatározó játékosként tekint rá.

Úgy látszik, tényleg fontos ügyként kezelték Liverpoolban Sturridge érkezését (Forrás: liverpoolfc.com)
Úgy látszik, tényleg fontos ügyként kezelték Liverpoolban Sturridge érkezését (Forrás: liverpoolfc.com)

Mi legalábbis erre következtetünk abból, ahogy a Liverpool hivatalos honlapját pillanatokon belül megtöltötték a játékossal kapcsolatos anyagok. A vezető blokkban csak Sturridge trónol: az igazolás tényét bejelentő cikk mellett, méltatja őt Ian Ayre ügyvezető igazgató, van egy fotóriport az aláírás perceiről, közhírré tétetik, hogy Danny a 15-ös mezszámot választotta, és még egy videót is kapunk a négyszeres angol válogatott csatárról.

De emellett a kisebb hírek között kapunk egy adatlapot a játékosról, kiderül, mit üzennek a statisztikák, és még a 10 legérdekesebb tudnivalót is megosztják a drukkerekkel – lehet belőlük dalt írni az első Anfield Road-i meccsre.

És, hogy mire föl a Messi-hasonlat? Nos, a liverpoolfc.com honlap szerkesztőinek mindenre kiterjedő „hadjárata" eszünkbe juttatta a katalán sport.es december 7-i számát, ahol másfél tucatnyi anyag volt a címlapon, címében az argentin csatár nevével.

Egy biztos: ilyen fogadtatás után most már Sturridge-on a sor, hogy bizonyítson. Meg kell hálálnia a honlap szerkesztőinek áldozatos munkáját, valamint játékával ki kell elégítenie az ezek után érthetően felfokozott lelki állapotba kerülő drukkerek valamennyi – a góllövésre vonatkozó – igényét.

Azt pedig már csak úgy megszokásból mormoljuk magunk elé, hogy a hazai profi klubok – tisztelet a kivételnek – is tanulhatnak az esetből: valahogy így kell elővezetni egy meghatározónak szánt új futballista érkezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik