Nem gyújthatják meg az ellenfél szurkolóinak haját az Oldham szurkolói

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 12:24
null
Az Oldham Athletic pályája (forrás: Metro)
Az Oldham Athletic a League One-ban szerénykedik, de a szurkolói igen hevesek. Most néhányuk megismerkedett a kitiltás örömeivel, merthogy a vezetők mostantól nem tolerálják a Boundary Parkban az utóbbi idők rendbontásait. Ezek között a leglátványosabb az volt, hogy az ellenfél szurkolóinak a haját igyekeztek meggyújtani – kisebb-nagyobb sikerrel.

De ez csak egy volt a számos botrányos jelenet között. Ennek az volt az egyik oka, hogy az Oldham nézőcsalogató célból 10 fontos jegyeket hozott forgalomba. Jöttek is a nézők, főleg a bajkeverők. A huligánok fémpénzekkel, palackokkal dobálták meg a játékosokat, és öngyújtókkal felszerelkezve tartották rettegésben az ellenfél szurkolóit.

Az Oldhamnál úgy döntöttek, hogy ennek ideje véget vetni.

„A Latics felhívja a szurkolók figyelmét, hogy az antiszociális magatartást többé nem toleráljuk a Boundary Parkban. Az utóbbi időben egyes szurkolók palackokat dobáltak a pályára, és öngyújtóval igyekeztek mások haját meggyújtani. Ez teljesen elfogadhatatlan és nem is fogjuk eltűrni. A rendőrség civil ruhás emberekkel fogja figyelni a meccseket, és minden rendbontót kiszűrünk."

Éppen ideje is volt. Eddig sikerült súlyosabb sérülés nélkül megúszni, de ami sok, az sok. Még jó, hogy Magyarországon ilyesmitől nem kell tartani... Nem igaz?

Tavaly nagy felháborodást váltott ki, hogy még Chaddyt, a csapat kabalabaglyát is megverte az egyik Oldham-szurkoló... (forrás: Daily Mail)
Tavaly nagy felháborodást váltott ki, hogy még Chaddyt, a csapat kabalabaglyát is megverte az egyik Oldham-szurkoló... (forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik