A riporternőt megalázó Arsenal-drukkert váratlan helyről büntette meg az élet

Vágólapra másolva!
2015.05.13. 15:17
null
(Forrás: YouTube)
Az internet olykor cifra helyzeteket teremt, ez ismételten bizonyossá vált. Egy meggondolatlan, Arsenal-mezt viselő futballdrukker megalázó hangnemben beszélt egy kanadai riporternővel, aki bátran kiállt magáért, majd további lavinát indított el.

Shauna Hunt, a Canada’s City News riportere a Toronto FC–Houston Dynamo (1–2) mérkőzést követően a szurkolók között készített interjúkat. Néhány drukker a háttérből trágár kifejezésekkel inzultálta. A nő megvédte magát, és internetes szenzáció lett.

„F…k her in the p…ssy” – kiabálták a drukkerek az élő adásban bejelentkező riporternőnek. (A trágár kifejezés körülbelüli magyar megfelelőjét ide kattintva megnézheti, aki szeretné.)

Shauna Hunt nem engedte el a füle mellett a hallottakat, és ahhoz a csoporthoz fordult, amelytől a trágár beszólás elhangzott.

„Elegem van ebből, minden egyes nap ez megy. Legalább tízszer. Aki ilyet tesz a kamerám előtt és ilyet kiabál a mikrofonomba a nézőim szeme láttára és füle hallatára, az megaláz engem. Ez a tiszteletlenség csúcsa” – állt ki magáért Hunt.

A szurkolók egyike, az Arsenal-mezbe öltözött Shawn Simoes nyíltan kampányolt a beszólás jogossága mellett.

„Nem érdekel, szerintem ez szórakoztató. Roppant szórakoztató. Nem csak mi csináljuk ezt, Angliában is ez megy. Örülhetnél, hogy itt nincs a közelben egy vibrátor. Angliában mindig ez történik. Szerintem ez lenyűgöző és tiszteletreméltó” – válaszolt a felháborodott érdeklődésre Simoes.

Ezután Hunt megkérdezte a férfit, hogy mit szólna ehhez az édesanyja. „Ó, az anyukám belepusztulna a nevetésbe” – felelte a fickó, aki nem sokkal később minden bizonnyal nagyon megbánta véleményét.

A videó természetesen vírusként terjedt a neten, Simoesról egyre több minden kiderült. Hova járt egyetemre, hol futballozott és hogy hol dolgozik. Kedden már arról számolt be a Toronto Star, hogy a férfit munkaadója, a Hydro One kirúgta évi 100 ezer dolláros fizetést biztosító állásából a felvételeken tanúsított viselkedése miatt, sőt egy évre a torontói sportesemények látogatásától is eltilthatják trágárkodó társaival együtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik