A Man. United hátvédje koktélnak öltözött, öngyilkos merénylő lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.09. 19:53
null
Smalling a nap vesztese, Hitzlsperger a nap győztese (a The Sun bulvárnagyhatalom címlapja)
Chris Smalling, a Manchester United hátvédje bocsánatot kért, miután a The Sun bulvárlap csütörtöki címlapján közölt róla egy képet, amelyen öngyilkos merénylőnek öltözve szerepel egy üveg Jägermeisterrel a testéhez erősítve.

 

Ha a nyilvánosságra került kép önmagában nem lenne elég, az újság szerkesztői a játékos bocsánatkérésében „érzéketlen választásnak” titulált öltözet miatt a nap lúzerének is kikiáltották, miközben a címlap másik oldalán a homoszexualitásáról szerdán nyíltan valló Thomas Hitzelsperger volt a győztes.

Smalling nem akart rosszat, de ismertségét ismerve kétszer is átgondolhatta volna, milyen jelmezt ölt magára. Ez picit azért erős lett. A menedzsmentje által hivatalosan kiadott közlemény szerint a játékos eredeti szándéka szerint a Jägerbomb néven ismert koktélnak öltözött egy privát házibuliban. Ezért lóg róla az üveg tömény és van az oldalához erősítve pár flakon Red Bull, ebből áll össze a népszerű ital. Magyarázat nélkül persze ez nem sokaknak jött át, gonoszkodva mondhatnánk azt is: egy időzített bomba volt.

 

A Manchester United részéről (egyelőre) nem kommentálták Smalling öngólját. Hogy miért? Talán enélkül is van bőven elég probléma a házuk táján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik