A „kegyetlen” apa – Beckham játékvezetőként is megríkatta fiát

Vágólapra másolva!
2013.12.14. 19:50
null
Bechkam megmutatta a sötét oldalát (Fotó: Reuters)
David Beckham egy mintaapa, a sajtó felé legalábbis mindig ezt az arcát mutatja az idén nyáron visszavonult középpályás. Persze százévente egyszer még Becksnek is lehet egy rossz napja.

David, a „kegyetlen" persze semmi rosszat nem követett el, egyszerűen csak elfelejtette pár percre, hogy ő egy apuka, nem pedig egy hivatásos játékvezető, aki a Bajnokok Ligája döntőjében fúj.

„Sok kedvem nem volt a dologhoz, de Romeo egyik meccsén felkértek, hogy bíráskodjak én, mivel a hivatalosan kirendelt játékvezető nem jött el, én pedig úgyis ismerem nagyjából a szabályokat" – mesélte mosolyogva az angolok élő legendája a Jonathan Ross Show-ban.

„Ledobtam hát a kabátot, és sípot ragadtam. Az első félidő egészen jól ment, a fiam csapata három egyre vezetett, ráadásul a fordulás után rúgtak még két gólt. Öt egyes állásnál azonban jött a hideg zuhany. Romeo a tizenhatoson belül szerelt egy másik srácot, a labdát azonban nem találta el. Én persze azonnal be is fújtam a büntetőt. Hál' Istennek a fiú, aki odaállt, elhibázta a lövést, de amikor futottunk visszafelé, láttam, hogy Romeo elsírta magát. Jó kis lecke volt ez számára" – tette hozzá Beckham.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik