Ronaldóék mezeire vadásztak a katalán rendőrök

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 18:36
null
Váratlan siker: Ronaldóék mezére vadásztak a katalán rendőrök (Fotó: Action Images)
Különös és egyben váratlan kéréssel fordultak a Barcelona kedd esti legyőzése után a Camp Nou katalán rendőrei a stadion öltözőjében ünneplő Real-játékosokhoz: elkérték tőlük a mérkőzésen használt mezeket, nadrágokat és sportszárakat, természetesen a játékosok aláírásaival ellátva.

A Real Madrid kedd este a Király-kupa elődöntőjében – a hazai 1–1-es döntetlent követően – idegenben, tükörsima mérkőzésen 3–1-re legyőzte az FC Barcelonát, és bejutott a fináléba, ahol a városi rivális Atlético Madrid lesz az ellenfele.

Mourinho kupadöntőbe jutott „fiai” a Camp Nou – újabb – meghódítása után először a vendégszektorban önfeledten ugráló, nagyjából 500 fős madridi szurkolósereget köszöntötték, majd az öltözőben folytatták az ünneplést, ott találkoztak az el Clásicók történetének talán legkülönösebb kérésével.

A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a madridiak reptérre induló csapatbuszának biztonságáért felelős katalán rendőrök, a Mossos d'Esquadra tagjai az öltözőből a busz felé távozó Real-játékosoktól mezeket, nadrágokat, sportszárakat kértek, mindeközben gratuláltak nekik a fényes sikerhez, a szuvenírek begyűjtése után pedig visszakísérték őket a barcelonai reptérre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik