M. D. 2021.03.25 09:52 Frissítve: 2021.03.25 10:53

Barcelona: Ansu Fati térdét harmadszor is megműthetik – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint harmadszor is megműthetik Ansu Fati bal térdét, így az FC Barcelona spanyol labdarúgója ebben az idényben már biztosan nem léphetne pályára, és a nyári Európa-bajnokságról, valamint a tokiói olimpiáról is lemaradna.

 

Könnyen lehet, hogy Ansu Fatit még hónapokig nem láthatjuk a pályán (Fotó: AFP)

 

A 18 éves támadó bal térde belső oldalán található meniszkusza még tavaly novemberben sérült meg, a műtét után az orvosok akkor négy hónapos kihagyást prognosztizáltak számára. Februárban már beszámoltunk róla, hogy a négyszeres spanyol A-válogatott szélső felépülése megtorpant, a legfrissebb információk szerint könnyen lehet, hogy harmadszor is meg kell operálni a térdét. Erről a napokban születhet döntés.

A Cadena SER úgy tudja, Ansu Fati két európai térdspecialistát is felkeresett, és mindketten azt tanácsolták neki, hogy feküdjön ismét kés alá, mert nem gyógyul megfelelően a térde. A katalán rádióadó hozzáteszi, a tehetséges futballista pályafutása nincs veszélyben, de elképzelhető, hogy ismét a nulláról kell kezdenie a rehabilitációját. Ebben az esetben a Barca játékosa nemcsak az idény hátralévő részét, hanem a nyári világversenyeket – az Eb-t és az olimpiát – is kénytelen lenne kihagyni.

A Sport úgy tudja, Philippe Coutinho felépülési folyamatában is komplikációk léptek fel, és valószínűleg ő sem léphet már pályára ebben az évadban.

2021.09.18 00:30:26

Spanyol labdarúgás CSILLAG PÉTER

A farmernadrágos fantomról szól ez a cikk: a csata szó szerint láthatatlan főszereplőjéről.

2021.09.13 19:45:19

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

A katalán klub ifjú középpályása már most annyit ér, mint a Barcától nyáron távozó Lionel Messi...

2021.09.12 19:49:01

Spanyol labdarúgás BALÁZS DÁVID

A francia támadó triplázott, míg a debütáló Camavinga hat perc alatt volt eredményes.

2021.09.03 13:45:22

Spanyol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Az európai topligák közül a spanyol élvonalban költötték a legkevesebb pénzt átigazolásokra a lezárult transzferiődszakban.

2021.09.01 23:50:33

Spanyol labdarúgás CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Azt nem mondom, hogy ez valamiféle mesterterv része lett volna, részben mert Messi könnyei – legalább – őszintének tűntek, részben mert al-Kelaifi talán mégsem akkora sakkjátékos, hogy a Barca teljes ledarálása árán jusson hozzá a koronagyémánthoz.