Barca: újabb játékos dőlt ki, de akad egy nagy visszatérő is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.19. 13:17
null
A földön ülő Paco Alcácernek a vártnál hamarabb megkezdődött a karácsonyi pihenő (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a Deportivo La Coruna elleni bajnoki mérkőzésen (4–0) megsérülő Paco Alcácerre háromhetes kihagyás vár, így a spanyol támadó biztosan lemarad az el Clásicóról.

 

A 24 éves csatárt már az első félidő közepén le kellett cserélni a vasárnapi meccsen, mert fájdalmat érzett a combjában. A találkozót követő vizsgálatokon kiderült, hogy Paco Alcácer három hétre kidőlt a sorból, így a Real Madrid elleni rangadót is kihagyja.

Jó hír a Barcelona szurkolóinak, hogy a súlyos térdsérüléséből felépülő Rafinha megkapta az orvosok engedélyét a játékra, bár meglepő lenne, ha az el Clásicón szerepet kapna. A brazil válogatott középpályás legutóbb április 2-án lépett pályára, azóta két műtéten is átesett.

A távozófélben lévő Javier Mascheranóval kapcsolatban friss fejlemény, hogy a RAC1 rádióadó értesülései szerint a Barcelona közel áll a megállapodáshoz az argentin futballista kérőjével, a Lavezzit és Gervinhót is soraiban tudó Hopej China Fortune-nel. A Manuel Pellegrini által irányított kínai alakulat 10 millió euróért vásárolhatja meg a több játéklehetőségre vágyó Mascheranót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik