Barca: „Suárez annyira hiányzik, mint CR anno a Realnak”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.03.06. 13:37
null
Valóban annyira fontos volt Suárez a Barcának, mint CR a Realnak? (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapatának egykori támadója szerint Luis Suárez éppen annyira hiányzik az FC Barcelonának, mint a Real Madridnak a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo – olvasható a Sport Bible oldalán.

„Amint áruba bocsátotta a Barcelona, azonnal tudtam, hogy hibát követ el. Biztos vagyok benne, hogy nem a pályán mutatott teljesítménye volt a legfőbb oka annak, hogy távoznia kellett” – mondta Diego Forlán.

„Felvettem vele a kapcsolatot, és beszélgettünk a helyzetről. Elmondtam neki, hogy nem ő volt az első és nem is ő lesz az utolsó, akivel igazságtalanul bántak” – folytatta az uruguayi.

Az Atlético Madrid egykori támadója szerint a Barcelona gyengélkedése egyértelműen Suárez hiányának tudható be, aki annyira fontos volt a katalán gárdának, mint Cristiano Ronaldo a Real Madridnak.

„A Barcelonának éppen annyira hiányzik Suárez, mint a Real Madridnak anno Cristiano Ronaldo. Ahogyan a Real Madrid is szenvedett a portugál hiányától, úgy a Barca is most az övétől” – zárta gondolatait Forlán.

A Barcelona pocsék formában kezdte meg az idényt, ráadásul a PSG elleni 4–1-es hazai zakó után a BL-nyolcaddöntőben sem maradt sok esélye.

Igaz, az elmúlt hetekben valamelyest javult a helyzet – a Sevilla elleni Király-kupa-elődöntőben hősies küzdelemben 0–2-ről állt fel, így fináléba jutott a Barca. Ami a bajnokságot illeti, az Atlético botlásai miatt öt pontra zárkóztak fel Messiék, bár tény, a fővárosi alakulat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a katalánoknál. A 26. forduló nagy nyertesei is a gránátvörös-kékek lehetnek, hiszen az éllovas Atlético a harmadik helyen álló – a Barcelonával azonos pontszámú – Real Madridot fogadja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik