Barca: Messi újabb rekordja; elégedettek Fabregasszal

Vágólapra másolva!
2013.03.10. 10:53
Jordi Roura, a Barcelona labdarúgócsapatának ideiglenesen kinevezett edzője a Deportivo elleni szombati 2–0-s sikert követően – amelyen a katalánok argentin klasszisa, Lionel Messi újabb rekordot írt át sorozatban tizenhetedik meccsén betalálva – a Marcának tett nyilatkozatában elmondta: a szurkolók véleményével ellentétben a vezetőség továbbra is elégedett Cesc Fabregas teljesítményével.

„Cesc elmondta a véleményét. Nagyszerű játékos, aki remekül teljesít, továbbra is elégedettek vagyunk vele" – nyilatkozata Jordi Roura a mérkőzésen kezdőként hetvenöt percet kapó Cesc Fabregasról, aki mostanában a támadások kereszttüzébe került a szurkolóknál hullámzó teljesítménye és legutóbbi kijelentése miatt, miszerint tőle sokkal többet várnak el, mint a klub többi játékosától.Jordi Roura a mérkőzésen kezdőként hetvenöt percet kapó Cesc Fabregasról, aki mostanában a támadások kereszttüzébe került a szurkolóknál hullámzó teljesítménye és legutóbbi kijelentése miatt, miszerint tőle sokkal többet várnak el, mint a klub többi játékosától.

Mint ismert, a Barcelona hazai környezetben 2–0-ra nyert a Deportivo ellen a bajnokság 27. fordulójában. Jordi Roura az első félidőben több cserejátékosnak is lehetőséget adott, akik szétfutották és lefutballozták a pályáról az ellenfelet, de csak egygólos előnyre tettek szert. A szünet után kényelmi fokozatba kapcsolva jobbára az eredményt tartotta a házigazda, a végeredményt a hajrában a csereként pályára lépő Lionel Messi állította be.

„Elégedett voltam a csapat mutatott játékával a Deportivo elleni mérkőzésen. Nagyszerűen teljesített a védelem, és szinte esélyt sem adtunk az ellenfélnek. Fontos volt számunkra a mérkőzés, hiszen így továbbra is tudjuk tartani előnyünket a bajnokságban" – tette hozzá Roura.

Lionel Messi a Deportivo elleni siker alkalmával a 62. percben, csereként lépett pályára, majd a 89. percben gólt szerzett, ezzel pedig már tizenhét bajnokin talált be sorozatban, amivel megdöntötte Teodor Peterek rekordját, a lengyel az 1937–38-as szezonban tizenhat fordulón keresztül talált be zsinórban a lengyel első osztályban. Az argentin játékos a 2012–2013-as évadban – klubszínekben – összesen már 51 gólnál jár minden sorozatot tekintve.

Messi 17 bajnokin talált be egyhuzamban
Messi 17 bajnokin talált be egyhuzamban
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik