D. Á.
2019.08.05 14:32 Frissítve: 2019.08.06 15:05

Barca: A következő idényben is harcolni fogunk az összes trófeáért – Messi

Mint beszámoltunk róla, az FC Barcelona labdarúgócsapata az Arsenal elleni 2–1-es sikerrel megnyerte a Gamper-kupát. A vasárnap esti mérkőzés előtt a katalánok csapatkapitánya, Lionel Messi a Camp Nou közönsége előtt tartott beszédet, amelynek középpontjában a Liverpool FC elleni Bajnokok Ligája-kiesés, valamint a spanyol bajnokságban elért sikerek voltak.


 
„Az igazság az, hogy nehéz bármit is mondani a BL-kiesés után, ugye? De én nem bántam meg semmit, ugyanolyan teljesítményt fogok nyújtani, mint az előző idényben”
– mondta Lionel Messi a Gamper-kupa előtt.

A Barca klasszisa megemlítette a La Liga-elsőséget, mert szerinte nem örültek eléggé a klubnál a BL-kudarc után.

„Én bízom ebben a keretben – a játékosokban és az edzőkben –, és kétségem sincs afelől, hogy a következő idényben is harcolni fogunk az összes trófeáért. Igaz, nem úgy alakult a tavaszi szezonunk, ahogyan azt szerettük volna, de azt gondolom, elismerésre méltó, hogy ismét megnyertük a spanyol bajnokságot, amely már a nyolcadik bajnoki címünk volt az elmúlt tizenegy év alatt! Ez bármelyik klubnak a világon fantasztikus eredmény lenne. Talán nem tudtunk annyira örülni neki, de néhány éven belül rájövünk, milyen nehéz is volt ezt elérni” – folytatta Messi.

Az argentin támadó elárulta, már nagyon várják Katalóniában az új idényt, reméli, hogy a drukkerek is hasonlóan állnak hozzá a szezonkezdéshez.

„Mindenki tudja, hogy ez a klub mindig küzd, és ez most sem lesz másképp! Itt mindenki izgatottan várja a következő idényt, és remélem, ti is ezzel az érzéssel jöttök ki mindegyik meccsre! Hajrá Barca, hajrá Katalónia!” – tette hozzá Messi.

2022.11.10 18:06:18

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az öltözőben Piqué volt az egyik első számú tréfamester, aki gyakran gyermeteg poénokkal szórakoztatta vagy bosszantotta a többieket. Ám aki ezek alapján infantilis, nagyra nőtt gyermeknek gondolja, az hatalmasat téved. Az IQ-ja a hírek szerint 140 feletti, a pályán is elsősorban a játékintelligenciájával tűnt ki.

2022.11.10 03:40:58

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A „királyi gárda” legyőzte a Cádizt a világbajnokság előtti utolsó mérkőzésén.

2022.11.08 21:16:35

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Lewandowskit az első félidőben kiállították, de fordított az Osasuna ellen a szünet utánra feljavuló Barca.

2022.11.07 20:48:14

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Kikapott a La Liga fásultan futballozó címvédője a kis csapat otthonában, maradt a tabella élén a Barcelona.

2022.11.05 20:46:39

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Befejezte a karrierjét a katalánok legendás védője, győzelemmel köszönt el a Camp Noutól.