Jude Bellingham, a Real legújabb csillaga; Chema Rodríguez: Mindig elsőnek kell lennünk

Vágólapra másolva!
2023.11.03. 23:40
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:


Egy 20 éves angol lába előtt hever Madrid. Jude Bellingham jött, látott és néhány hónap alatt alapemberré, gólfelelőssé és vezérré vált a megújuló Realban. Szédületes karriert futhat be, kinéz neki majd az Aranylabda is – címlapsztori két oldalon.

Kupa után NB I – Fehérváron térne vissza a győztes útra az Újpest. Az OTP Bank Liga 12. fordulója következik – beharangozó összeállítás a szombati három összecsapásról két oldalon.

Chema Rodríguez már az Eb-re és az olimpiai selejtezőre hangol. Férfi kézilabda-válogatottunk spanyol szövetségi kapitánya a hétvégi, lengyelek elleni felkészülési meccsek előtt arról beszélt Vincze Szabolcsnak, hogy látni szeretné, hogyan mozognak együtt a fiai, amúgy pedig kizárólag az első hely lebeg a szeme előtt, és „addig megyünk előre, ameddig tudunk”.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A boldog Heidum Bernadett-tel, a Liverpool-sorozat újabb epizódjával, a szumóban és birkózásban is szupertehetséges Énekes Emőkével, Antoine Griezmann-nal, Török Bódoggal és Pajor Tamással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik