Real Madrid: klublegenda? Íme, Gareth Bale legszebb góljai – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 16:45
null
Gareth Bale sok-sok káprázatos gólt szerzett a „királyiaknál” (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Gareth Bale szerdán Twitter-üzenetben elköszönt a Real Madridtól – a walesi labdarúgó kilenc év után távozik a spanyol klubtól. A bejelentés után megnéztük, melyek voltak a klasszis szélső legszebb góljai. Videó!

Bale 2013-ban érkezett a madridiakhoz a Tottenhamtől, és amíg az első hat idényében a kezdőcsapat stabil tagjának számított, az utolsó háromban már korántsem volt az – a 2020–2021-es évadra a spanyol klub vissza is kölcsönözte a londoniakhoz.

A világklasszis szélső 258 tétmérkőzésen összesen 106 gólt szerzett, és 67 gólpasszt osztott ki a Real Madridban. A 2014-es BL-döntőben kulcsfontosságú gólt fejelt az Atlético Madridnak, 2018-ban pedig a Liverpool ellen fantasztikus ollózós találattal és Karius bakijának köszönhetően egy távoli góllal gyakorlatilag megnyerte a trófeát a madridiaknak. Szintén győztes gólt szerzett 2014-ben a Barcelona elleni Király-kupa-fináléban.

A walesi megítélése minden bizonnyal igencsak megosztó a Real-szurkolók körében, hiszen a sok-sok sérülés mellett a motivációval is voltak gondjai az évek során – ezen nem segített az sem, hogy nem volt túl jó viszonya a korábbi vezetőedzővel, Zinédine Zidane-nal.

A most véget érő évadban mindössze öt bajnokin lépett pályára a Realban, távozását biztosra lehetett venni.

BALE LEGSZEBB PILLANATAI A REAL MADRIDBAN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik