Real: a Sevilla fiatalja pótolhatja Xabi Alonsót - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 11:48
null
Kondogbiát (jobbra) topklubok sora igyekszik „levadászni” (Fotó: Action Images)
Xabi Alonso, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol középpályása a Marca információi szerint nem kívánja meghosszabbítani szerződését a blancókkal, így a madridiak azonnal elkezdték a középpályás lehetséges utódjának keresését. A spanyol lap információi szerint a legesélyesebb a pozícióra a Sevilla húszéves francia középpályása, Geoffrey Kondogbia lehet, aki már a nyáron érkezhetne.

A harmincegy éves Xabi Alonso szerződése 2014-ben jár le a Real Madridnál, és több spanyol és angol lap is tényként kezeli, hogy a játékos nem hosszabbítja meg szerződését, és elképzelhető, hogy visszatér korábbi klubjához, az angol Liverpoolhoz. Maga Xabi Alonso még nem nyilatkozott az ügyben, azonban a Marca szerint a madridiak máris megkezdték a játékos utódjának keresését.

Az első számú jelölt a pozícióra Geoffrey Kondogbia, a Sevilla húszéves, húszmillió eurót érő labdarúgója, aki a nyáron távozni szeretne az andalúziai klubtól. A blancóknak azonban nem lesz könnyű dolguk, ha meg akarják szerezni a középpályást, mivel a spanyol lap szerint Kondogbiáért már az AC Milan, az Internazionale, a Manchester City, a Manchester United, a Chelsea, az Arsenal és a Borussia Dortmund is bejelentkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik