Női röpi Extraliga: simán nyert otthon a Nyíregyháza

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.17. 19:45
null
Könnyed Nyíregyháza-siker (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)
A Nyíregyháza három szettben verte a vendég Szent Benedek csapatát a női röplabda Extraliga alapszakaszának csütörtöki mérkőzésén.

Az Extraliga tabelláján második helyen álló nyíregyháziak három szett alatt lezárták csütörtöki bajnoki mérkőzésüket az utolsó előtti Szent Benedek ellen.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA, ALAPSZAKASZ
Fatum Nyíregyháza–Szent Benedek RA 3:0
(20, 22,13)
Nyíregyháza. V: Bátkai-Katona, Árpás.
FATUM: Vaszileva 10, Ortiz 6, Varga E. 21, Fuchs 3, Pintér 7, Francesco 2. Csere: Tóth F. (liberó), Radosová 11. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
SZBRA: Vukoja 3, Valdez Pol 10, Zen 6, White 10, M. Szkorics 3, Vacsi 3. Csere: Fáth (liberó), Dimitrics, N. Szokrics, Herbin-Baker. Vezetőedző: Andrea Milodanovics.
MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs: – Nagyon örülök, hogy le tudtuk játszani ezt a mérkőzést, ami azt is jelenti, hogy a szimpatikus balatonfüredi csapat visszatérhetett a kényszerpihenő után az alapszakasz küzdelmeibe. A ma mutatott játékunkról azt tudom mondani, hogy a kiélezett helyzetekben olykor kapkodtunk, nem voltunk türelmesek. Voltak látványos labdamenetek, de sajnos sok hiba is csúszott a játékunkba. Az említett hibákat a következő meccseken tovább kell finomítani. Bízom abban, hogy a rájátszás időszakhoz érve ezek egyre kevesebbszer fordulnak majd elő.
Andrea Milodanovics: – Büszke vagyok a csapatomra, mert újra fel tudtunk állni és két szetten keresztül jól teljesíteni. Egyre jobb a koncentráció és az alapképességünk, de még bőven van mit javítani és próbálni visszahozni a régi formánkat. Dolgozunk tovább és fókuszálunk a hétfői meccsre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik