Női röplabda: a válogatott most kikapott a spanyoloktól

2016.09.11. 22:19
A magyar női röplabda-válogatott három játszmában kikapott a spanyol csapattól a két együttes érdi felkészülési mérkőzésén.

A két válogatott szombaton is találkozott egymással, a magyarok akkor 3:1-re nyertek. A vasárnapi érdi összecsapáson – ahogyan Szakmáry Gréta a szövetségnek elmondta – a magyarokból kijött az egész heti kemény edzések okozta fáradtság, így a spanyolok ezúttal simán nyertek.

A magyar válogatott a jövő hét végén már Európa-bajnoki selejtezőn bizonyíthat, Érden házigazdaként a finn, a lengyel és az észt csapatot fogadja az első kvalifikációs tornán.A két válogatott szombaton is találkozott egymással, a magyarok akkor 3:1-re nyertek. A vasárnapi érdi összecsapáson – ahogyan Szakmáry Gréta a szövetségnek elmondta – a magyarokból kijött az egész heti kemény edzések okozta fáradtság, így a spanyolok ezúttal simán nyertek.

A magyar válogatott a jövő hét végén már Európa-bajnoki selejtezőn bizonyíthat, Érden házigazdaként a finn, a lengyel és az észt csapatot fogadja az első kvalifikációs tornán.

NŐI RÖPLABDA
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Magyarország-Spanyolország 0:3 (–21, –12, –21)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik