PLL Beharang. 2015. ősz 2. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.09.13. 23:09
Címkék
Egy újabb hétfő,egy újabb hét kezdete, amely sokunk számára a monoton hétköznapok megindulását, kötelezettségek folytatását jelenti, DE...

Egy újabb hétfő,egy újabb hét kezdete, amely sokunk számára a monoton hétköznapok megindulását, kötelezettségek folytatását jelenti, DE nem annak , aki részt vész a PLL-ben. Eme csodás bajnokságban, ahol a fiúk férfivá lesznek és nők sikoltoznak! Ahol barátságok köttetnek, és hétről-hétre megmérkőznek az egyetem foci királyai!Egy újabb hétfő,egy újabb hét kezdete, amely sokunk számára a monoton hétköznapok megindulását, kötelezettségek folytatását jelenti, DE nem annak , aki részt vész a PLL-ben. Eme csodás bajnokságban, ahol a fiúk férfivá lesznek és nők sikoltoznak! Ahol barátságok köttetnek, és hétről-hétre megmérkőznek az egyetem foci királyai!

E hosszas bevezető után szaladjunk is neki milyen parás meccsek elé nézünk szeptember 14.-én!

8:05 – 8:45 Buda FC – Húsleves FC (IV.o.)

Régi visszatérő csapat, a budaiak magabiztosan PLL múltjukat tekintve nem meglepően nyerték az első mérkőzésüket. Sikerül visszatérni ennek az együttesnek? Felléphetnek a dobogóra és a III. osztályba léphetnek? Vagy nem sikerül nekik és ők maradnak pácba? (Érted mert egy kaja nevű csapattal játszanak!) Bernész és a spanok, nagyon erős támadó sorral rendelkeznek, amelyet meg is mutattak az első fordulóban, ugyanakkor a védekezésük sosem volt az erősségük. Nézzük az ellenfél csapatát: Húsleves: A húsleves állati eredetű húsból és csontból készített leves . Általában kakasból vagy tyúkból. Első mérkőzésük halasztásra került, ezért nem tudjuk idén még hogyan fognak kezdeni, de nagyon remélem, hogy gól GAZDAGON!

Tippünk: Hazai győzelem

8:50 – 9:30 Névtelenek – Pázmány Zöldfülűek (III.o.)
Mit is mondhatnék a III. osztályban két csapat volt, amely kikapott az első fordulóban. Ez a két csapat mérkőzik meg egymással. Az egyik 1 gólt kapott a másik 14-et. Le lehet e ebből vonni valami következtetést? Nem hinném, ugyanakkor a Névtelenek elég erős csapatot képviselnek, remek játékosokkal, a Pázmány Zöldfülűek pedig simán okozhatnak most meglepetést. Kántor Áron és csapata vajon kiheverte, hogy nem sikerült legyőzni a nagyokat? Most remek lehetőségük van arra, hogy győzelmet arassanak és a másodosztály felé vezető úton elinduljanak.

Tipp: Hazai győzelem 2,5 felett

9:35 – 10:15 In-Kal FC – Játék Csatárok Nélkül (IV.o.)

In-Kal Fc csak a nevét hallom meg és máris kuncogni támad kedvem, igen Kiss π miatt. Az együttes egy döntetlennel kezdett. Meggyőző játékkal. Na nézzük mit is várhatunk ettől a meccstől. Ha Kiss P pályára lép, mérhetetlen sok passzt és rutint, ha nem akkor pedig egy élvezetes meccset. Mit lehet tudni a Játék Csatárok Nélkülről? Azon kívül, hogy isteni nevük van, annyit hogy nehéz ellenfél ellen kezdtek múlthéten és lőttek nekik 5 gólt. A friss gólya csapat nem kertel, nem érdekli ki ellen, de pontot szeretne szerezni ehhez pedig Jankosik Szabolcs hozzá is teszi, ami tőle telik. Hiszen egy maga lőtt 4 gólt a csapatának.
Izgalmas mérkőzés elé nézünk!
Kiss Peti vajon lő gólt?

Tippünk: vendég győzelem sárga lapok száma 2,5 alatt


10:20 – 11:00 Jam-Jam – H2Os Póló (I.o.)
Az eddig 100%, tavalyi bajnok lekvárok fogadják otthonukban a friss hús Pólósokat. A múlt héten a vizesek sajnálatos módon belefutottak egy kisebb zakóba, de ha van csapat, amely meg tudja mutatni mire is képes, akkor azok ők. A Jam Jam, amúgy is eltiltással szenved ugyanis Bálint Geri a maga megszokott módján nem bír a vérével, és imád veszekedni. Ez a jóra való férfi,-ki a Pll egyik legjobbja- így inkább mutatja meg hangját ezen a napon, mint játék tudását. Reméljük a legjobbakat és hogy a vizesek fel tudnak állni és egy jó kis mérkőzés lesz ez kora reggel.



Mégis könnyed hazai győzelmet várunk hétfő délelőtt!

11:05 – 11:45 AS Iustum – Pázmány Yellow Sox (I.o.)

Mit is mondhatnék elfogultság nélkül? Semmit. Egy –keretét tekintve- változatos csapat, teli ambíciókkal, remek játékosokkal és egy Maruzzsal. Akik a PLL régi nagy csapatai közé tartoznak, már ha történelmileg vezetjük vissza, hiszen nagyon rég óta itt vannak közöttünk. Remek idények vannak mögöttük és éltek át borzalmas féléveket is. Mostani mezőnyben középre helyezhetjük őket, balszerencséjükre holnap az aranysárga csapatot fogadják. A Pázmány Yellow Sox, 3 éves csapat remek játékosokkal, gyors labdakezeléssel, egy igazi baráti társaság. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy közös múltjukat tekintve a Iustum az egyik olyan csapat, amely mumusnak lehet tekinteni, hiszen sokszor okoztak meglepetést a sárga zoknisoknak.
De ez már a múlt szóval simaliba vendég lesz Maruzs ne is próbálkozz úgy is leküldenek két percre smiley
Egy viszont biztos :

Tippünk: Gól gazdag mérkőzés, ahol a vendégek lesznek úrrá


11:50 – 12:30 New Yellow Sox – Pasos United (II.o.)

Mindkét csapat 100% egy forduló után! A Yellow Sox nagy esélyese lehet ennek az osztálynak, ahogy a Pasos is, -ha Sipaki úr megjelenik, akkor biztosan esélyese lehet a Pasos-. A New Yellow friss klub nagy nevekkel , ahol a gólok szét vannak osztva a csapatban ezért eléggé veszélyes csapatnak bizonyul. Előnye lehet a Pasosnak, hogy Csepely „lefutok minden távot és jó teljesítménnyel” Dávid, képzeljétek el félmaratont futott, ami miatt lehet, hogy kissé meg lesz fáradva. Tehát kékek,ha akartok valamit kössétek fel a gatyát!

Tippünk: Hazai győzelem, egyrészt mert muszáj ezt írnom hivatalból másrészt , Csepely úgyis fáradhatatlan!

12:35 – 13:15 KEVERTon – Meccsetnyer United (II.o.)

Meccsetnyer United sokat változott, legalábbis feketékből váltak pirossá, és Gyulay Dániel is remek formát mutat az egy forduló után! Tehát veszélyes kis csapattá avanzsálta magát a frissen feljutott United. Nézzük a hazai vitézeket mit lehet róluk tudni: Egyrészt, hogy egy letűnt kor feles italának a neve el van rejtve a csapatuk nevében, másrészt, hogy eddig még nem nyertek! A Pasos fogadta őket, ahol sikerült szépíteniük, de kevésnek bizonyultak a győzelemhez. Lehet, hogy ez a fura nevű brigád eddig csak altatott és most mutatja meg a foga fehérjét? Remélem így lesz és egy izgalmas kis mérkőzés elé nézhetünk az ebédidőben!

Tippünk: Vendég győzelem!

13:20 – 14:00 Kispályások – Névtelenek B (IV.o.)

Névtelenek B, annyit lehet róluk tudni, hogy semennyit. Na ennek az oka igencsak egyszerű, nem volt még meccsük. Így azon kívül, hogy Kántor Áron „B” csapata annyit tudok írni, hogy aranyos a nevük!
Aztán itt vannak a Kispályások, akiknek igen szimpatikus volt a játékuk hétfőn, no meg ellentétben az ellenfelükkel a nevük is jobban tetszik! Két gólt lőttek két gólt kaptak! Ez volt a statisztika!
Egyszerűen tippem sincs mi lehet, majd az eredménye ennek a meccsnek, de nagyon sok gólra vágyom és szórakoztató játékra!

Tipp: haza szoros győzelem!

14:05 – 14:45 Gradus – Power Rangers (II.o.)

Egy volt első osztályú csapat mérkőzik meg egy olyan csapattal, amely fiók csapatnak mondható, de van esélyük fentebb lépni! No meg nem árulok el nagy titkot, a legkedvencebb játékosom az egész PLL-ben a Power Rangersben játszik! Ő pedig nem mást mint DAVE! Remélem sok játék lehetőséget kap és egy izgalmas mérkőzés elé nézünk! A Gradus egy olyan csapat, amely mindig képes a meglepetésekre!
Tippünk: haza győzelem

14:50 – 15:30 Pénz&Sárm – Pászítók (III.o.)

Nem tudok semmit írni a P&S-ról! Gyönyörűek, helyesek, jól játszanak, szervezők, profik. Az ellenfél a Pásztók, akik nem idegenek egymásnak és régóta megakarnak mérkőzni egy egész nyarat kellett várniuk rá. A Pászítók ügyesek, és meglepetésre hajlamosak. Szóval izgalmas mérkőzés lesz ez az egyszer biztos!

Tippünk: Simaliba hazai

15:35 – 16:15 Smasszer FC – Budapest Rangers FC (I.o.)

Kiss Petiék együttese megérezte milyen is az első osztály! E szerény kis csapatnak össze kell még szokniuk, mert ügyes srácok játszanak itt, de még nem az igazi kívülről. Nincs könnyű helyzete a Smasszernek, mert egy összeszokott erős csapatot fogadnak az otthonukba. A Budapest Rangers, pedig bizonytalan és sokszor a legegyszerűbb meccseket is képesek elbukni! Eléggé izgalmas és ismerkedős kis mérkőzés elé nézhetünk.

Tippünk: Vendég

16:20 – 17:00 FRÖCCSKERT A.S.C. – Humán Madrid (III.o.)

Zárásként egy harmadosztályú meccs, ahol csapattársak mérik össze tudásukat. Ahol a liga, egyik legjobbjának tekinthető Johnyka, próbálja bevenni egykori főnöke Csepely Dávid kapuját! Vajon lesznek törött lábak? Síró asszonyok? Gyermeki kacajok? Megtippelhetetlen ez a mérkőzés, egy valami viszont teljesen biztos, az pedig hogy a nap végén valaki könnyekkel a szemén fog távozni a Pll arénából!

Tipp: hazai, gyötrelmes kínok között

Én Pálvölgyi András voltam és nagyon szépen köszönöm a figyelmet!
Aki végig olvassa és kommentben minden meccsre tippel és eltalálja a meccsek eredményeit ( Elég a H-D-V), az vendégem egy sörre és egy rövidre
J Érdemes velünk játszani!
Kommentben várom a tippeket!



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik