Milan: Ronaldinho tagadja, hogy kritizálta volna csapata taktikáját

Vágólapra másolva!
2010.11.01. 23:30
Ronaldinho határozottan cáfolta azt a lapértesülést, amely szerint a Milan–Juventus (1–2) olasz bajnoki után kritizálta a hazaiak taktikáját. A Milan brazil labdarúgója sérülés miatt nem játszott a rangadón.

A La Gazzetta dello Sport szerint a mérkőzés után egyesek hallották, amint Ronaldinho egy milánói bárban azon értetlenkedik, hogy Zlatan Ibrahimovicnak miért egyedül kellett birkóznia elöl a Juventus védőivel.

„Az olyan meccsekről sem szeretek utólag beszélni, amelyeken játszottam, azokról meg pláne nem, amelyeken nem léptem pályára" – nyilatkozta Ronaldinho a Sky Italiának, majd egyértelműen cáfolta a La Gazzetta értesüléseit. – Három éve itt vagyok már, a Milannál mindenki ismer engem. Sosem vettem magamnak a bátorságot, hogy bíráljam az edzőm döntéseit. Semmi sem igaz abból, amit ma reggel olvastam."

A 30 éves brazil ezt követően beszélt a Milanra váró következő megméretésről, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésről.

„Jól érzem magam, fontos mérkőzés lesz, amelyen nagyon szeretnék játszani. Az első (madridi – a szerk.) mérkőzésen az elején kapott két gól nagyon megnehezítette a dolgunkat. Most csak arra kell figyelnünk, amit az edzőnk mond nekünk a három pont megszerzése érdekében."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik