Inter: megegyeztek Vidiccsel, Arsenal-védő is jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.27. 11:39
A La Gazetta dello Sport értesülési szerint mindenben megegyezett az olasz élvonalbeli Internazionale Nemanja Vidiccsel, a Manchester United védőjével. A szerb futballista a nyáron állítólag hároméves szerződést ír alá a milánói csapattal.

Néhány nappal ezelőtt még arról számolt be Erick Thohir, az Inter tulajdonosa, hogy 90 százalékban megegyeztek Vidiccsel, és már csak néhány apró részlet hiányzik. Piero Ausilio, a milánói együttes technikai igazgatója szerdán Londonba repült és pontot tett a szerb játékos átigazolási ügyének végére – írja az olasz napilap.

A megállapodás létrejött, a Manchester Unitedtől távozó védő hároméves szerződést köt az Interrel, és éves fizetése 2.8 millió euró lesz, amely később 3.3 millióra emelkedhet.

Thohir nem elégszik meg egy hátvéddel, a La Gazzetta dello Sport szerint Bacary Sagnára is szemet vetett. Az Arsenal jobbhátvédjének szerződése a szezon végén lejár a londoni klubnál. A napilap úgy tudja, hogy egy dolog tarthatja vissza a 31 éves futballistát: ha az Inter nem jut be a Bajnokok Ligájába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik