Inter: nyártól visszatérhet Mourinho – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.26. 14:39
null
José Mourinho visszatérhet korábbi sikerei helyszínére (forrás: AFP)
Mint ismert, José Mourinhót múlt héten menesztették a Tottenham Hotspur éléről, ám sajtóhírek szerint nem marad sokáig csapat nélkül. Bár az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Serie A) vezeti Antonio Conte irányításával az Inter, a szakvezetőt Mourinhóra cserélheti a milánói klub vezetősége.

 

Az oldal információ szerint Antonio Conte kapcsolata korántsem kiegyensúlyozott az Inter vezetőségével, annak ellenére, hogy a Serie A jelenlegi idényének vége előtt öt fordulóval, kilenc ponttal vezet a csapat. Az elmérgesedő kapcsolat miatt nyártól a Tottenhamtől frissen kirúgott José Mourinho léphet az olasz helyére.

Az állításnak azért is lehet valóságalapja, mivel a portugál edző szép emlékeket szolgáltatva, triplázott – megnyerte az olasz bajnokságot, az Olasz Kupát, és a Bajnokok Ligáját is – az Inter edzőjeként a 2009–2010-s idényben.

A sajtóban gyakran „The Special One”-nak, azaz „A különlegesnek” nevezett Mourinhót egy hete menesztette a Tottenham vezetősége, miután sajtóhírek szerint a Szuperligában való tervezett indulás hírére nem akarta felvenni a munkát és megtartani az aznapi edzést. A klub egyébként ezt tagadta, a londoniak egyszerűen a csapat eredménytelenségével indokolták a portugál menesztését.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik