Fiorentina: Jovetics a Juvét és a Man Cityt is kikosarazta

Vágólapra másolva!
2012.09.12. 17:24
A Fiorentina montenegrói csatára, Sztevan Jovetics a Gazzetta dello Sportnak elismerte, hogy a nyáron a Manchester City és a Juventus ajánlatát is visszautasította.

Sztevan Jovetics a Gazzetta dello Sportnak elmondta, ahogy általában minden pletykának van alapja, úgy volt alapjuk a Fiorentinától való távozásáról szóló nyári híreknek is.

„A csapat elnöke, Della Valle győzött meg a maradásról. A Juventus persze egy jó lehetőség lett volna arra, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljek, de igazából nem volt okom arra, hogy elhagyjam Firenzét és a klubot, amelyet szeretek, nem tudnám elárulni azzal, hogy a rivális Juvéhoz igazolok" – fogalmazott a Fiorentina 22 éves csatára, aki egy másik nyári kérőre, a Manchester Cityre is kitért.

„Mire Angliából a City megkeresett, már eldőlt, hogy maradok. Abszolút nem bántam meg a döntésemet, A cél, hogy kilépjünk a nemzetközi porondra, és addig nem hagyom el a Fiorentinát, amíg ezért versenyben lehetünk" – mondta Jovetics, aki tavaly ősszel hosszabbított szerződést a lilákkal 2016-ig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik