A Milan 30 millió eurót kínál Ronaldinhóért és Zambrottáért

Vágólapra másolva!
2008.04.21. 10:06
Korábban beszámoltunk már róla, hogy a Milan megállapodott Ronaldinhóval, aki évi 8 millió euóért hajlandó lenne 2012-ig az olasz együtteshez szerződni. Ahhoz azonban, hogy az átgazolás valóban létrejöjjön a milánóiaknak meg kell egyezniük a Barcelona elöljáróival, de a hétvégi tárgyalások után úgy tűnik, hogy ez nem egyszerű feladat.
Ronaldinho és Zambrotta együtt mehetnek Milánóba
Fotó: Imago
Ronaldinho és Zambrotta együtt mehetnek Milánóba
Ronaldinho és Zambrotta együtt mehetnek Milánóba
Fotó: Imago
Ronaldinho és Zambrotta együtt mehetnek Milánóba

Adriano Galliani a Milan alelnöke hétvégén tárgyalóasztalhoz ült a Barcelona képviselőivel, hogy megegyezzenek Ronaldinho és Gianluca Zambrotta átigazolásáról. A "piros-feketék" ugyanis a brazil középpályás mellett az olasz védőt is szeretnék megszerezni.

Galliani a tárgyalás után közölte, hogy a Milan nem hajlandó azt az összeget kifizetni a két futballistáért, amit a Barcelona kér. Egyébiránt mindkét játékosnak 2010-ig van élő szerződése a spanyol sztárklubbal.

Olasz sajtóhírek szerint a Milan 30 millió eurónál többet nem hajlandó áldozni az üzletre. Arról nincsenek információk, hogy a Barcelona mekkora összegért cserébe lenne hajlandó lemondani a két labdarúgóról.

Roberto de Assís, Ronaldinho testvére és ügynöke már korábban bejelentette, hogy öccse minden részletben megegyezett a Milan elöljáróival. A középpályás 2012-ig szóló szerződést írna alá, melynek értelmében 8 millió euró ütné a markát évente.

Kérdés csak az, hogy Gallianiék meg tudnak-e állapodni a Barcelonával, mert ha nem, akkor Ronaldinho akár még a városi rivális Internél is kiköthet, de vannak kérői Angliából is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik