PSG: „elvesztegettem két évet”; „óriási köszönet” – David Luiz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 12:24
Két év után visszatért az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea-hez David Luiz. A brazil védő hivatalos Instagram-oldalán köszönt el a francia fővárosi csapattól és a szurkolóktól.

„Köszönöm Nasszer al-Kelaifi elnök úrnak ezeket a csodás pillanatokat, amelyeket átéltem a PSG-nél. Köszönöm minden egyes csapattársamnak, edzőimnek, a stábtagoknak, és minden csodálatos embernek, aki a klubnál dolgozik. Öröm volt számomra minden nap, amit a Parc des Princes-i edzőközpontban töltöttem.

Nektek, szurkolóknak ÓRIÁSI KÖSZÖNET! Két felejthetetlen évet tudhatunk magunk mögött mi együtt. Ünnepeltünk két francia bajnoki címet, kupaelsőséget és Ligakupa-győzelmet. Büszke vagyok arra, hogy velem íródhatott tovább ennek a fantasztikus klubnak a története, és boldog vagyok, hogy játszhattam a francia bajnokságban.

Paris Saint-Germain: A legjobbakat kívánom a következő szezonra! Köszönöm Párizs városának a gyönyörű pillanatokat!”

Érdekesség, hogy különböző angol médiumok szerint David Luiz repes az örömtől, hogy végre elhagyhatta a PSG-t. Így idéznek a 29 éves labdarúgótól: „Elvesztegettem két évet. A PSG-ben, a francia bajnokságban játszani olyan, mint kezdő szinten játszani, mondjuk, a FIFA 16-ban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik