Irány a Mackay féle Wigan-hez!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.12.05. 10:12
Címkék
A nyáron majdnem Malky Mackay lett az edző, de végül a klubvezetés házon belül megoldotta a menedzser kérdést. Most éppen Mackay ellen készülhetünk...

A nyáron majdnem Malky Mackay lett az edző, de végül a klubvezetés házon belül megoldotta a menedzser kérdést. Most éppen Mackay ellen készülhetünk, aki már november közepe óta irányítja a Wigan-t.A nyáron majdnem Malky Mackay lett az edző, de végül a klubvezetés házon belül megoldotta a menedzser kérdést. Most éppen Mackay ellen készülhetünk, aki már november közepe óta irányítja a Wigan-t.

Nem lesz könnyű meccs egyik fél számára sem, mert mind a két gárda gyatra formában van. A legutóbbi 5 meccsén például a Wigan csak két döntetlent tud felmutatni, de a Norwich 1 győzelem, 1 döntetlen mutatója sem sokkal jobb.

A Wigan a kieső zónából várja a találkozót, a Norwich a 11. helyről, 4 pontra az utolsó Play Off helyről.Jó hír, hogy Ryan Bennett, Vadis és az irányítónk Wes Hoolahan is teljes értékű edzés unkát végzett. Bár azért nem valószínű, hogy valamelyikőjük is pályára lép.

"Nagyon tetszik a játékosok hozzáállása és az összetartása az öltözőben és az edzőpályán."-vélekedett Adams.

"Ez a fajta hozzáállás szükséges. Mint egy csapat, de nem csak a játékosok, de a személyzet és a szurkolók is, akik úgy gondolom szombaton kiválóak voltak."

Adams a felépült játékosokra is kitért:"Nem valószínű(hogy fognak-e játszani), de nem zárom ki, mert azt mondogassák, hogy készen állnak. de ők még nem teljesen készek és nem akarom, hogy újra lesérüljenek."

"A játékosok mindig játszani akarnak és ez jó. Persze minél hamarabb visszaakarom őket tenni a csapatba, de a helyes dolgot kell tennem."

Bár szombaton még úgy bicegett le a pályára, de úgy fest, hogy Tettey is készen áll a mérkőzésre.

Külön érdekesség, hogy Hooper a legutóbbi két meccsen is betalált (lásd a csodát). Állítólag Hooper ismét a kezdőben lesz, de Mackay-nak nincsenek gondjai, mert a teljes csapat fit és valószínűleg a legutóbbi meccshez képest rotálni fog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik