Képek: De Ligt modell barátnője is izgatottan várja a bayernes korszakot

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.23. 21:45
Mint arról beszámoltunk, a holland válogatott Matthijs de Ligt a Bundesliga-címvédő Bayern Münchenben folytatja a pályafutását. A 22 éves játékos már meg is szerezte az első gólját új csapatában, ennek pedig minden bizonnyal barátnője, Annekee Molenaar is nagyon örül, aki hozzá hasonlóan tűkön ülve várja a müncheni kalandot.
ANNEKEE MOLENAARRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/annekeemolenaar)
ANNEKEE MOLENAARRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/annekeemolenaar)

„Izgatottan várjuk a következő fejezetet” – írta ki Instagram-oldalára a futballista holland modell szerelme.

Annekee Molenaartól – aki De Ligthez hasonlóan 22 éves – nem áll távol a labdarúgás, legalábbis, ha azt vesszük figyelembe, hogy a 80-as években jobbhátvéd édesapja, Keje Molenaar többek között az Ajax és a Feyenoord labdarúgócsapatát is erősítette, a holland válogatott mezét pedig kétszer magára húzhatta. Annekee egyik testvére, Jip is futballista lett (naná, hogy ő is védő), s jelenleg a holland másodosztályban szereplő Telstar U21-es gárdájában játszik.

A német Bild a cikkében úgy fogalmaz, könnyen elképzelhető, hogy Matthijs de Ligt és az Instagramon 464 ezer követővel rendelkező Annekee Molenaar személyében – akik már szerepeltek együtt a Vogue címlapján – új álompárja lett a Bayern Münchennek.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik