Dortmund: hivatalossá vált a holland támadó érkezése

Vágólapra másolva!
2021.07.28. 01:51
null
Donyell Malent immár hivatalosan is a Borussia Dortmund játékosa lett (Fotó: bvb.de)
Hivatalos Twitter-csatornáján tett közzé a Borussia Dortmund labdarúgócsapata egy posztot, amelyből kiderül, hogy Donyell Malen már a klubbal edz. Nem sokkal később hivatalossá vált, hogy a holland válogatott támadó a BVB-ben folytatja a pályafutását.

 

A Dortmund által kedd délelőtt közzétett videóban Donyell Malen is feltűnik, a poszt szövegéből pedig kiderül, hogy egyelőre nem hivatalos az átigazolás, hiszen a játékosnak és volt együttesének, a PSV-nek bizonyos feltételekről még meg kell egyezniük.

Ahogy arról írtunk, az átigazolási hírekben jártas újságíró, Fabrizio Romano is beszámolt arról, hogy a holland támadó 30 millió euró ellenében csatlakozik a német gárdához.

Malen az elmúlt idényt 19 góllal zárta, míg a nyári Európa-bajnokságon négy mérkőzésen két gólpasszt adott a holland válogatottban (a csehek elleni budapesti nyolcaddöntőben kezdőként lépett pályára).

 

FRISSÍTÉS! Nem sokkal később hivatalossá vált, hogy Malen a Dortmundban folytatja a pályafutását. A 22 éves támadó 2026-ig szóló szerződést kötött a BVB-vel.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik