D. Á. 2022.06.28 12:20 Frissítve: 2022.06.28 12:58

Bayern: „Lewandowski be akarja bizonyítani, jobb csatár Benzemánál”

Cezary Kucharski, Robert Lewandowski korábbi menedzsere elmondta, a lengyel csatár Karim Benzema miatt is szeretne az FC Barcelonába szerződni – írja a Marca.

Lewandowski Benzemával versengene a La Ligában (Fotó: AFP)

 

 
A Bayern visszautasította a Lewandowskiért tett ajánlatot – sajtóhír

Lewandwoski a nyár során már többször is igencsak erősen hangoztatta, hogy nem szeretne tovább futballozni a Bayern Münchenben. A legfőbb vágya az, hogy a Barcelonában folytathassa pályafutását.

„Be akarja bizonyítani, hogy jobb csatár Benzemánál, ezért is akar a Barcelonába igazolni. Lewandowskinak nincsenek álmai. Számára a futball munka, és nagyon is profin áll hozzá” – mondta a 34 esztendős csatár korábbi menedzsere.

Bár a klasszis támadónak 2023 nyaráig van szerződése a Bayern Münchennél – amit a klubnál többször is hangoztattak az elmúlt hetekben –, Kucharski szerint Lewa így is a Barcában köt majd ki.

„A Barcelona és Lewandowski is harcolni fog azért, hogy létrejöjjön az átigazolás. Azt hiszem, még ezen a nyáron aláír a katalán egyesülethez. Nagy nyomást helyezett a Bayern vezetőségére, amelynél tudják, hogy Spanyolországba akar igazolni. Mindig is az volt a terve, hogy odamegy Németország után, karrierjét pedig az Egyesült Államokban szeretné befejezni” – tette hozzá a szakember.

A Sky Sports (Sky Germany) legfrissebb értesülései szerint a Bayern München legalább 60 millió eurót szeretne kapni Lewandowskiért a lengyel sztár legkomolyabb érdeklődőjétől.

Ronald Koeman úgy véli, nem feltétlenül lenne okos döntés ennyit adni a játékjogáért: „Lewandowski nagyszerű játékos, kiváló gólszerző. De harmincöt éves lesz! Haboznék ötven- vagy hatvanmillió eurót fizetni érte.”

2022.08.07 13:32:37

Német labdarúgás R. Gy.

Három magyar is játszott a változatos találkozón, amelyen inkább a Lipcse játszott fölényben, mégis igazságos a döntetlen.

2022.08.05 20:02:11

Német labdarúgás D. Á.

Robert Lewandowski hiányát egyelőre egyáltalán nem érezni a bajorok játékán, akik hat gólig meg sem álltak az El-győztes ellen.

2022.07.30 18:51:37

Német labdarúgás R. Gy.

Mané góllal mutatkozott be a nyolcgólos találkozón. Mindhárom magyar pályára lépett a Leipzigben.

2022.07.29 22:48:41

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Szoboszlai Dominiknak meg kell küzdenie a helyéért.

2022.07.29 08:47:14

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Berlinbe három középső középpályás érkezett a nyáron (eddig), Sallainak 8.5 millióért vettek riválist.