Bayern: így tombolt Guardiola, amikor kidőlt az 5. kulcsember

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 11:48
Csütörtökön felmondott a Bayern München orvosi stábja, miután a sok hiányzó miatt őket hibáztatták a Portótól elszenvedett vereségért a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Guardiola és az orvosok közötti kapcsolat már hosszú ideje megromlott.

Április 8-án, a Bayer Leverkusen otthonában tizenegyespárbajban megnyert Német Kupa-negyeddöntőn egy középhátvéd, Mehdi Benatia szenvedett sérülést. Az azt megelőző két és fél hétben David Alaba, Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben és Tom Starke sérült meg. Franck Ribéry hétfőn állt edzésbe egy hónapos kihagyás után, az augusztus óta sérült Javi Martínez április végén térhet vissza. Mehdi Benatia szenvedett sérülést. Az azt megelőző két és fél hétben David Alaba, Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben és Tom Starke sérült meg. Franck Ribéry hétfőn állt edzésbe egy hónapos kihagyás után, az augusztus óta sérült Javi Martínez április végén térhet vissza.

Guardiolánál Benatia sérülésekor szemmel láthatóan betelt a pohár, így reagált a kispadnál a Leverkusen elleni kupamérkőzésen:

Az nincs tisztázva, pontosan kinek szólt a gúnyos taps, csak találgatnak.

A Bayern azóta lejátszottegy Frankfurt elleni győztes bajnokit (3–0), majd következett a Portótól elszenvedett BL-vereség (3–1), amely után felmondott a kudarcért felelőssé tett orvosi stáb a csapatnál 1977 óta dolgozó Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrttal az élen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik