MU: C. Ronaldo szerint a csapat nem versenyképes, távozni akar – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.06.22. 12:30
null
Ennyi volt a második manchesteri kaland? (Fotó: Getty Images)
A spanyol As információi szerint Cristiano Ronaldo a távozást fontolgatja, mivel nem érzi versenyképesnek a Manchester Unitedot a Liverpoolhoz és a Manchester Cityhez képest.

 


Cristiano Ronaldo karrierjének utolsó éveiben van, s nem szeretné vesztegetné az idejét. Ahogyan mindig, most is a trófeák elhódítása motiválja.

A portugál klasszis 2021 nyarán igazolt újra a Manchester Unitedba, ám a mögöttünk hagyott idény egyáltalán nem úgy alakult, ahogyan ő elképzelte – a Premier League-ben csupán a 6. helyen zárt csapata, amely 35 pontra volt a bajnok városi rivális Manchester Citytől.

A Bajnokok Ligájában sem alakult jobban a helyzet, már a nyolcaddöntőben kiestek a „vörös ördögök” az Atlético Madriddal szemben.

Bár Erik ten Hag érkezése egy új érát jelent az Old Traffordon, Cristiano Ronaldónak nem tetszik, hogy a klub nem hoz új játékosokat – sőt, Juan Mata, Paul Pogba, Edinson Cavani, Nemanja Matic és Jesse Lingard távozásával a keret csak gyengébb lett, mint a 2021–2022-es kiírásban.

Ezzel szemben a Manchester City Erling Haalandot, a Liverpool pedig Darwin Núnezt is szerződtette.

Ha a nyár végéig nem változik a helyzet, könnyen lehet, hogy C. Ronaldo nem tölti ki szerződése utolsó évét a Manchester Unitednél. Jó kérdés, melyik csapathoz igazolna egy esetleges távozás esetén – a Marca szerint a Real Madridnál most is tárt karokkal várnák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik