Bayern: Lewandowski már nem gondolkodik váltáson

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 13:47
Robert Lewandowski a Bayern Münchenben tervezi befejezni labdarúgó-pályafutását.

Nem gondolkodom klubváltáson. Bevallom, a nyáron lehetett volna erről tárgyalni, de ez a helyzet már elmúlt – idézte a lengyel válogatott játékost a Bild internetes kiadása. – Nagyon valószínű, hogy sokáig itt maradok, teljes mértékben azonosulok a Bayernnel.”Nem gondolkodom klubváltáson. Bevallom, a nyáron lehetett volna erről tárgyalni, de ez a helyzet már elmúlt – idézte a lengyel válogatott játékost a Bild internetes kiadása. – Nagyon valószínű, hogy sokáig itt maradok, teljes mértékben azonosulok a Bayernnel.”

A csapatában 2014 óta játszó 30 éves támadó iránt az előző átigazolási időszakban érdeklődött a Real Madrid és a Chelsea, ám a bajor klub elöljárói leszögezték, a Bundesliga gólkirálya nem eladó.

A Bajnokok Ligája-címre vágyó Lewandowski az interjúban finoman bírálta a müncheni elöljárók játékospolitikáját, amikor úgy fogalmazott: többet érne egy-két világklasszis megszerzése, mint öt jó futballistáé.

A német bajnokságban jelenleg második helyezett Bayern München a BL nyolcaddöntőjében az előző szezonban finalista, az angol Premier League-et veretlenül vezető Liverpoollal találkozik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik