Bayern: Badstubernek tíz hónapot kell kihagynia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.22. 13:27
Holger Badstubert, a Bayern München labdarúgócsapatának 24 éves védőjét újra meg kellett műteni. A játékos keresztszalagja májusban szakadt el újra, és így olyan mértékben sérült, hogy az orvosoknak a műtét során el is kellett távolítaniuk azt. A védőre a klub tájékoztatása szerint tíz hónapos kényszerpihenő vár.

Badstuber legutóbb decemberben a Dortmund elleni bajnokin lépett pályára, majd a sérülését követően áprilisban már futóedzéseket végezhetett, de mivel májusban megint elszakadt a keresztszalagja, újabb műtétre volt szüksége.de mivel májusban megint elszakadt a keresztszalagja, újabb műtétre volt szüksége.

„Az újabb szakadás következtében egy műtét során el kellett távolítani a játékos keresztszalagját. Mielőtt rekonstruálni lehet a szövetet, a műtéti sebeknek teljesen be kell gyógyulniuk, így addig Badstuber a klub rehabilitációs központjában dolgozik majd. Az orvosok előrejelzése alapján tíz hónapot kell kihagynia, a sérülés azonban nem jelenti karrierje végét" – áll a Bayern München hivatalos közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik