Hamburg: Stevens lett a befutó

Vágólapra másolva!
2007.02.02. 12:26
Meglepetésre nem Felix Magath, hanem Huub Stevens próbálja majd kihúzni a gödörből a Hamburg labdarúgócsapatának szekerét. A Bayerntől menesztett szakvezető nem vállalta a feladatot.
Huub Stevensszel már korábban megállapodott a klub
Huub Stevensszel már korábban megállapodott a klub
Huub Stevensszel már korábban megállapodott a klub
Huub Stevensszel már korábban megállapodott a klub

Thomas Doll menesztése után a tabella utolsó helyére csúszott Hamburgnál azt ígérték, hogy még a hétvégi, Hertha elleni bajnoki mérkőzés előtt megnevezik az új edzőt.

Huub Stevens nevét már korábban rebesgették a klubnál, de szerdán új fordulatot vett a Hamburg-történet: Felix Magathot menesztették a Bayern Münchentől.

Magath korábban játszott és edzősködött is Hamburgban, és a szurkolók szívesen látták volna őt a kispadon: nem véletlenül érkeztek a Cottbus elleni mérkőzésre többen is „Felix” feliratú transzparenssel.

Doll menesztése után több hamburgi újság és televízió is tényként közölte Magath érkezését, amit az is megerősített, hogy a szakember jegyet foglaltatott magának az egyik hamburgi repülőjáratra. Azonban sokak meglepetésére nem vállalta a feladatot.

„Mielőtt én munkanélküli lettem, a HSV már megállapodott Stevensszel. Nem tartottam etikusnak, hogy én most elvegyem előle az állást.” – nyilatkozta Magath a Hamburger Abendblatt című újságnak. – „Huub a megfelelő ember arra, hogy kivezesse a Hamburgot a kiesőzónából.”

A Kicker szerint a Roda csapatát elhagyó Huub Stevensnek már csak a szerződést kell aláírnia, sőt, az is lehet, hogy az edző csak Berlinben csatlakozik a bajnoki meccsre készülő Hamburghoz.

Erre a délután folyamán aztán sort is kerítettek a felek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik