Nagy Ádám: Remélem, ha megtesszük a magunkét, kisegítenek az égiek is; Benjamin Lauth: Kissé csalódást keltő volt a magyarok játéka

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.06.20. 23:43

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

 

Az immár tíz legtöbbszörös magyar válogatott játékos közé tartozó Nagy Ádám bízik még benne, hogy Skócia legyőzése elég lehet a legjobb tizenhat közé jutáshoz. De ha esetleg mégsem lenne elég hozzá, fontosnak tartja, hogy a játékosok egymás szemébe tudjanak nézni, miként a házigazda elleni meccs után, a vereség ellenére is.

A lapunknak exkluzív interjút adó korábbi ferencvárosi támadó, a német Benjamin Lauth megosztotta véleményét az első német gólt megelőző esetről, elmondta, miben várt többet a magyar válogatottól a szerdai csoportmérkőzésen, illetve Szoboszlai Dominik játékára, valamint a házigazda Európa-bajnoki esélyeire is kitért.

A skótok szerint jó esélyük lesz a szerintük sebzett magyarok ellen. A Németország elleni súlyos vereséget követően sem nyert, de mindenképpen biztató produkciót nyújtva szerzett pontot a skót válogatott Svájc ellen. A mieink utolsó csoportellenfelénél immár mindenki abban bízik, hogy sikerül kivívni a továbbjutást.

Adrien Rabiot-t és a francia játékosokat senki sem tájékoztatta arról, hogy Kylian Mbappé orrtörése miatt nem léphet pályára a Hollandia ellen csoportrangadón, de ha játszhat is pénteken, biztosan maszkban és vélhetően csak csereként futballozik.

Kritika a horvát kapitánynak: Elég a haverkodásból! Horvátország a kiesés szélére sodródott, miután szerdán Albánia ellen mindössze 2–2-es döntetlent ért el, így két mérkőzés után egy szerzett ponttal áll – a horvát sajtó szerint Olaszország legyőzése és a továbbjutás kiharcolása továbbra is lehetséges, ha Zlatko Dalic szövetségi kapitány változtat.

Kristoffer Zachariassen: Pihenésből is megárt a sok. Elindult a Ferencváros az ausztriai edzőtáborba, a zöld-fehérek norvég szélsője feltöltődve veselkedik neki az új idénynek.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik