Krőzusok találkoznak a BL-ben; Milák és Hosszú újra rajtkőre lép

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.04.08. 23:06
null

 

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Csúcsrangadókkal folytatódik a Bajnokok Ligája. A negyeddöntő keddi és szerdai első meccsei előtt Gyenge Balázs a Football Benchmark elemző cég adataira támaszkodva megnézte, hogy Európa krőzusai miként festenek működési bevételeiket, keretük piaci érétkét, a legértékesebb játékosukat és mezértéket tekintve. Címlapsztori két oldalon.

Az OTP Bank Liga 27. fordulója után sokat tisztult a kép. A Paksot megverő FTC brazilja, Marquinhos úgy véli, hiába nyolc pont (+egy elhalasztott meccs) az előny, nem dőlhetnek még hátra, de valójában a két szinte biztos kiesőt is figyelembe véve már csak a bajnoki ezüst- és bronzérmes kiléte kérdéses. Forduló-visszapillantó két oldalon.

A héten a Duna Arénában rendezik az úszó ob-t. A verseny egyrészt jó alkalom arra, hogy további A-szinteseink legyenek a párizsi olimpiára, másrészt – jelen állás szerint… – két olimpiai bajnokunk is előkerül és rajtkőre lép: a még nem olimpiai szintes Hosszú Katinka és a ki tudja, milyen állapotban lévő Milák Kristóf…

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: ifjú magyar labdarúgók vs. szomszédok; kezdődik a vívók kadét- és junior-vb-je; megkapaszkodna az U18-as hokiválogatott.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik